Forfrisk dit hus med små og nemme forandringer

0

Intet hus varer for evigt, det kræver justeringer og renovationer i ny og næ for at opretholde husets nuværende udstråling – and the devil is in the detail, det er de små ting, der gør forskellen. Selv en lille justering i et rum kan give rummet en hel ny følelse og fornemmelse. Det samme gælder for resten af huset. Det handler om at præcisere, hvor der kunne være brug for lidt nyskabelse og derefter ændre den ting, der kan give den største forskel, hvis den ændres. Det kan være alt fra at få skinnende nye bygningsprofiler til husets forskellige afkroge til at ændre farven i en del af et rum.

Disse ting skal du gå efter, når der skal laves forandringer

Da intet hus er ens, betyder det, at kun du ved, hvordan netop dit hus nemmest og bedst kan forbedres med små forandringer. Dog deler mange huse konstruktion, interiør og indretning, så du kan højst sandsynligt bruge nogle af disse tips:

  • Montér nyt sternbeklædning. En ny sternbeklædning er forholdsvis billigt og kan give huset nogle modernistiske vinkler og rammer. Derudover kan de nye sternbeklædninger smitte med deres modernisme til taget og siden af huset, hvor tagets ender er.

  • Sæt planter her, der og alle vegne. Planter er en sikker vinder, når det gælder om at give et rum nyt liv – bogstaveligt talt og i overført betydning. Rummet bliver pænere at se på, miljøet virker friskere, og hvis andre dele af rummet indeholder træ, giver planterne et sammenspil med disse objekter.

  • Vægge kan være meget øde områder i rummet, hvis du ikke har gjort så meget ved dem. Hæng en masse billeder op, så de øde sletter bliver frodige af farver og liv. Hvis du kan passe billedernes/maleriernes farver og temaer med resten af rummet, giver det et ekstra plus.

Share.

Comments are closed.