Flotte lysestager til pynt i boligen

0

Med levende lys i boligen kan man skabe meget hyggelige omgivelser, men dette kræver dog, at man har sig nogle flotte lysestager, som det levende lys kan placeres i. Hvis man går meget op i design, kan det være en fordel at finde nogle designerlysestager som eksempelvis Kubus lysestagen. Dennes design er udarbejdet i år 1962 af arkitekten, Mogens Lassen, der er et stort navn indenfor funktionalismen. Karakteristikaene for hans måde at designe på er som geometriske former, der ofte optræder i de ikoniske designs, hvilket ses tydeligt i Kubus lysestagerne. Her lægges der meget vægt på de geometriske former, firkanter og cirkler, hvilket sammenkoblet med elegante farver og stearinlys giver en flot pyntegenstand, der samtidigt kan skabe hygge med levende lys.

Forskellig farver og designs

Det forholder sig således, at Kubus lysestagerne fås i forskellige farver og designs. Disse lysestager fås i farverne hvid, sort, messing, kobber og nikkel, og alle disse farver er med til at bidrage til noget forskelligt i henhold til indretningen i boligen. Herfor kan det være en fordel at få valgt sig nogle lysestager, hvis farve er i overensstemmelse med andre farver, der går igen i boligens indretning. Vælger man den forkerte farve, risikerer man altså, at lysestagen kommer til at stå lidt alene og derved ikke kommer til at passe ind, hvorfor man kan frygte, at den nærmest kommer til at fremstå som malplaceret i boligen. Dette er naturligvis ikke ønskeligt, hvorfor det kan være en fordel at være opmærksom på design og farve, således det passer ind i den etablerede indretning i boligen. Man kan naturligvis også vælge at kombinere flere af farverne ved at købe flere lysestager, såfremt man finder dette attraktivt.

Kubus lysestager fås også i andre varianter

Kubus lysestager fås i varianterne Kubus 1, Kubus 4 og Kubus 8, og dette betyder eksempelvis, at Kubus 1 har plads til ét stearinlys, mens Kubus 4 og Kubus 8 har plads til henholdsvis 4 og 8 stearinlys. Dette kan også være en fordel at overveje dette, således man får netop de lysestager, der lever op til alle de krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil. Dette er med til åbne mulighederne for kombinationer, da man kan kombinere mellem de forskellige varianter og farver, hvorfor man kan få lavet sig en god sammensætning, som man både funktionelt og udseende- og designmæssigt bliver tilfreds med i fremtiden. Følg linket for at finde et bredt udvalg af Kubus lysestager, som er designet af ikonet, Mogens Lassen.

Share.

Leave A Reply