Find den rette trampolin til haven

0

Når det bliver sommer, kan det være en fordel at have nogle muligheder for aktiviteter til børnene i haven, således en masse tid kan benyttes udenfor, når vejret er godt. En sikker vinder af aktiviteter i haven er havetrampolinen, som kan give mange sjove timer og oplevelser i baghaven i hjemmet. Der er dog en del forskellige ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med køb af havetrampolin, således man finder den rette, som vil blive benyttet med glæde på længere sigt.

Først og fremmest kan det være en fordel at være opmærksom på, om rammen er rustbeskyttet, da det kan være med til at give en længere holdbarhed, hvilket også kan være en fordel, såfremt trampolinen skal nedgraves.

trampolin test

Størrelse, styrke og sikkerhed er essentielle overvejelser

Der findes mange forskellige trampoliner i forskellige størrelser, hvilket kan være en fordel at overveje i forhold til afbenyttelse og den plads, der i haven er til rådighed. Trampolinens størrelse måles i diameter ved runde trampoliner, og det er muligt at få trampoliner med en diameter på eksempelvis 430 cm, 251 cm osv. Det er også muligt at få trampoliner, der er firkantede, hvilket også kan være en fordel at overveje, hvis det passer bedre ind i haven, eller hvis det blot er et ønske.

Det forholder sig også således, at de forskellige trampoliner har forskellige styrker, hvilket vil sige, at nogle kan klare 100 kg ad gangen, mens andre kan klare op til 150 kg, hvilket også kan være en fordel at overveje, så man finder den rette trampolin til haven. Dette er en sikkerhedsmæssig foranstaltning, som er vigtig at holde sig for øje, og man kan selv vælge at tilføje flere sikkerhedsforanstaltninger, såfremt man end måtte ønske dette. Dette kunne gøres ved at erhverve sig en trampolin med sikkerhedsnet og beskyttelseskant, således man hverken falder ned fra trampolinen eller ned mellem fjedrenene.

Hvorledes skal trampolinen etableres i haven?

Hvis man ikke ønsker at have sikkerhedsnet, kan det være en fordel at grave trampolinen ned, da der herved ikke er nogen fare for, at man falder ned fra trampolinen. En nedgravet trampolin kan også være en fordel, hvis ikke man ønsker at skulle flytte på trampolinen inder eksempelvis græsslåning. Herudover kan det være en fordel, da man ikke skal kravle op på trampolinen, hvilket medfører at eksempelvis børn oplever lettere tilgængelighed af trampolinen.

Find flere informationer omkring forskellige trampoliner i denne trampolin test.

Share.

Leave A Reply