Find plads til stilrene plakater i dit hjem

0

Det er ikke for sjov, at plakater er så populære, som de er. De er flotte. Og så findes de i fantastisk mange og fede varianter. Der er næsten ikke noget, du ikke kan finde på en plakat. Vi kender næsten alle sammen Che Guevara plakaten. Frihedskæmperen fra Argentina har et af de mest kendte ansigter, fordi han er på plakater. Du kender sikkert også mændene, der spiser frokost på en frit hængene bjælke ved Rockefeller Center i New York. De er klassikere, men de er på sin vis også lidt slidte. Alle har set dem. Du vil hellere have noget nyt til at hænge på din væg. Noget originalt. Plakaterne på https://vissevasse.dk/collections/vissevasse-plakater har en fantastisk elegant originalitet, og de er bestemt værd at tage med i overvejelserne om, hvad du skal have på din væg.

Grafisk ynde

Noget af det, som plakater kan, er det grafiske. Det behøver ikke være malet af Michelangelo, før det er fedt. Penselstrøg og malerier kan bestemt noget, men det kan grafiske plakater også. Det giver mulighed for både at være retro og moderne på samme tid, og det er altså en sjældenhed, at det fungerer så godt, som hos plakater. Yderst sjældent. Grafiske designs giver fri mulighed for kunstnere til at dyrke forskellige farver og sætte dem sammen. Det betyder ikke, at det ender i en omgang farvesjask, hvor du ikke kan se, hvornår en farve slutter, og en ny begynder. Tværtimod giver plakaten også mulighed for at være minutiøs. Designere har langt mere magt over, hvordan tingene tager sig ud. De kan sidde på computerprogrammer og styre, hvordan hver enkelt millimeter skal se ud, så udtrykket er komplet. Og det skinner igennem.

Plakater på børneværelset

Børn har en vældig fantasi. Det ved du. Det er næsten en skam at indlogere børn i et fantasiløst rum. Det dræber legen og den fantastiske fantasi, som børn besidder. Du kan give rig plads til fantasi og leg, hvis du hænger plakater op på børneværelset. Plakater til børn giver personlighed på værelset, og så kan de spille op til leg.

 

Share.

Comments are closed.