Find en byggesagskyndig i København

0

Overvejer du at sælge din bolig i København? Hvis ja, så er det vigtigt at alliere sig med en byggesagskyndig. Når du sælger din bolig, så skal du have udarbejdet en tilstandsrapport. Den kan kun laves af en byggesagskyndig, og rapporten viser, hvilke skader boligen har. En tilstandsrapport er vigtig af følgende grunde:

  • Uden en tilstandsrapport, så er boligen nærmest ikke til at sælge, da eventuelle købere ikke vil kunne bedømme boligens tilstand.
  • Du kan bruge tilstandsrapporten til at få rettet boligens fejl, hvilket vil forøge boligværdien.
  • Uden en tilstandsrapport kan du ikke få tegnet en ejerskifteforsikring.

Hvis du vil vide mere så find en byggesagkyndig i København.

Hvorfor tegne en ejerskifteforsikring?

Hvis ikke du får tegnet en ejerskifteforsikring, så kan det ende med at koste dig mange penge, efter du har solgt huset. 10 år efter salget af boligen står du nemlig med ansvaret for at betale for skader, som er kommet pga. den tilstand boligen var i, da du solgte den. Med en ejerskifteforsikring, så står du ikke i den situation. På den måde kan du spare de uheldige udgifter, der sandsynligvis vil komme. En ejerskifteforsikring er det sikre valg, når du skal sælge dit hus.

 

Energimærkning af din bolig

Ved salg af din bolig så er det et lovkrav, at det bliver energimærket. Dette kan en byggesagkyndig hjælpe dig med. Boligværdien stiger i takt med graden af energimærket, og ligesom med tilstandsrapporten, så kan du benytte rapporten over energimærkningen til at øge boligværdien. I rapporten vil der stå, hvordan du kan forbedre din boligs energiforbrug, og på den måde kan du øge boligværdien. I dag lever vi en miljøbevidst tid, og undersøgelser viser, at noget af det første folk kigger på, når de vil købe bolig, er boligens energimærke. Derfor er det vigtigt at prøve at forbedre den.

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.