De fem fedeste lamper til dit hjem

0

Indhold på side:

Står du og mangler nye lamper til dit hjem, så er det en god idé at tjekke forskellige lampeshops for at se, hvad de tilbyder, og om de eventuelt tilbyder elinstallationer. En lampeshop, der tilbyder at en autoriseret el-installatør kommer og udfører elektrikerarbejdet, befinder sig i Middelfart, og tilbyder service i Odense og Fredericia samt i omegnen heraf.

For at finde de fedeste lamper til dit hjem, er det en god idé at undersøge forskellige lampeshops for at se, hvad der trender lige nu. Her får du fem bud på de fedeste lamper til dit hjem.

Karl-Johan bordlampe

Det er i dag blevet moderne at bringe naturen ind i hjemmet, hvilket nemt kan lade sig gøre med den nye Karl-Johan bordlampe designet af Signe Hytte. Navnet siger næsten sig selv, da lampen har form som en Karl Johan svamp. Designet er stilrent med en lampeskærm i mundblæst røget glas samt en lampefod i sort marmor.

 

Bowl

Noget andet der netop trender lige nu, er glødepærer. Derfor er et godt valg bordlampen Bowl designet af Knut Bendik Humlevik, hvor inspirationen til lampen kommer fra lanterners udseende samt hyggelige belysning. Den vil stå flot i mange hjem og sprede en hyggelig belysning.

 

PH 5 mini

Farverne har igen vundet indpas og derfor er Poul Henningens PH 5 mini et godt valg, hvis man ønsker et tidløst design med et tvist af moderne farvevalg.

Poul Henningsens berømte treskærmssystem sikrer en symmetrisk belysning, god kvalitet og tidløst design. Ved PH 5 mini har hver af de tre skærme en forskellig nuance af hovedfarven. Nogle af de farver PH 5 mini kommer i, er nuancer af blå, grøn og rød, men den fås også i et klassisk hvidt design.

 

Caravaggio P2 Matt

Hvis du endnu ikke er helt med på farvetrenden og i stedet ønsker en tidløs farve samt design, så er et godt valg pendlen fra Caravaggio ved navn P2 Matt. Pendlen har en metalskærm samt krombehandlede ophæng. Den giver et nedadrettet løs uden at blænde på grund af dens dybe skærm, mens den samtidig er åben i toppen, så den både oplyser ophænget og ledningen.

 

Lantern pendel

Et andet godt og tidløst valg er Anderssen & Volls Lantern pendel. Den minder om den traditionelle kinesiske rispapirslampe og giver et dejligt blødt og ensartet lys i rummet uanset om den skal hænge i stuen, spisestuen eller andetsteds.

 

 

Share.

Leave A Reply