Dette får du ud af at loftisolere – sådan sparer du penge!

0

Det er ingen hemmelighed, at der er utrolig mange gode grunde for at isolere, men det kan ofte være svært at sætte ord på, hvorfor vi egentlig gør det. Mange ved, at det har noget at gøre med, at vi bedre kan holde på varmen, og det er i sig selv også helt korrekt. Når det så er sagt, så er det faktisk penge at spare ved at isolere steder, hvor du måske ikke lige ved, at der mangler isolering. Og nogle af disse steder kunne være loftet. Klik her for at læse mere om, hvordan du kan få hjælp til loftsisolering i Silkeborg og Horsens.

3 økonomiske fordele ved at isolere eller efterisolere i loftet

Det største incitament, når det kommer til at isolere, er pengepungen. Derfor har vi her samlet 3 gode grunde til at isolere, som kan mærkes på det økonomiske.

Spar penge på varmeregningen

Det koster utrolig mange penge at opvarme et hus, der ikke er isoleret. Tænk på huset som en stor si, hvor alt den varme luft fra radiatoren blot siver ud igen. Det er ikke økonomisk forsvarligt, og hvis du gerne vil spare på varmeregningen, så er det en utrolig god idé at undersøge dine isoleringsmuligheder. Du skal huske på at lufte godt og grundigt ud, når du har et velisoleret hus. 5 – 10 minutter dagligt burde være nok.

Husets værdi stiger

Det er attraktivt med meget isolering, og derfor kan du forvente, at værdien på dit hus stiger, når du isolerer. Du vil derfor forlade huset med en større gevinst, end hvad du ellers ville have gjort.

”Men det er dyrt at isolere”

Det koster selvfølgelig penge at isolere, og det kan for nogle være en dyr fornøjelse. Det er dog vigtigt at huske på, at isolering er en fremtidsinvestering, som du først kan mærke om lidt tid, når besparelserne på varmeregningen begynder at tikke ind.

Share.

Leave A Reply