Få sol i hus og have

0

Selvom vi er begyndt at gå mod lysere tider, hersker mørket stadig i Danmark. Mange drømmer derfor om sommerens lys, som skaber liv og åbenhed – også i husets rum. Nogle går dog glip af dette livgivende lys, og selvom sommeren er kommet, sidder de stadig i mørke i stuen. Havens træer kan nemlig skærme for solens stråler og på trods af, at det kan være en tung beslutning at fælde havens gamle egetræ, er det ofte en beslutning man bliver glad for i længden.

Få en professionel til at gøre arbejdet

At fælde et stort træ, som står tæt på huset er af åbenlyse årsager ikke et projekt, du selv skal kaste dig over. Det kan gå helt galt. Tag i stedet fat i en professionel, og få ham til at komme ud at kigge på opgaven. Han vil kunne give dig et bud på pris, og hvordan I får løst opgaven bedst muligt – så du ikke lige pludselig står med et hul i taget og alt for meget lys i stuen.

Ofte kan topkapning være løsningen

Når træet står tæt på huset, kan topkapning ofte være en løsning. Træ og havepleje firmaet Kejser udfører for eksempel professionel topkapning i byen Holbæk. Topkapning er en metode til at fælde træer, som står på vanskelige steder. Metoden går i al sin enkelhed ud på, at fælde træet stykke for stykke.  Træet mister derfor sine grene en for en, hvorefter træstammen fældes bid for bid. Det er med til at mindske risikoen for ulykker, da der aldrig bliver tale om, at en kæmpe stamme kan vælte ind i huset.

Med topkapning kan du altså være helt tryg, når du får en professionel til at hjælpe dig. Og så kan du nyde sommerens fantastiske lys – både udendøre og indendøre.

 

 

Share.

Leave A Reply