Få plads til hjemmekontoret i soveværelset – foren og adskil på samme tid

0

Indhold på side:

Savner du plads til hjemmekontoret? Hvorfor så ikke udbytte pladsen i soveværelset, så der er plads til begge dele. Der er mange ting man lige skal have i mente, når man leger med tankerne om at forene hjemmekontoret og soveværelset. Det er først og fremmest vigtigt, at man kan adskille de to processer fra hinanden, selvom de er samlet i et rum.

 

Gode resultater kan tage tid

Det kan ofte være svært at finde plads til et hjemmekontor i boligen eller finde et sted, hvor der er tilpas med ro til at kunne arbejde i fred. Fordelen ved at etablere kontor her er, at der ofte vil være få møbler i soveværelset, og at der er ro pg fred til fordybelse. For mange er soveværelset en helle-zone, så det ville være at slå to fluer med et smæk.

Det kan skabe nogle problemer, hvis man ikke tænker sine løsninger ordentligt igennem. Ved hjælp af et stort soveværelse som både et soveværelse og et kontor præsenterer flere udfordringer, som blandt andet kunne være den fysiske adskillelse af rummet, at undgå overbelægning, og sikre sig rigeligt plads til både at sove og arbejde. Med passende planlægning og effektiv brug af møbler, ville et soveværelse kunne bruges som både kontor og soveværelse uden at man skal ofre funktionaliteten.

Brug tid på forarbejdet

Først og fremmest er det altid en fordel at lege med skitser i forvejen, så man giver sig god tid til at udtænke den bedste løsning. Vælg de nødvendige møbler hvilke møbler er afgørende for dit kontor og soveværelse? Overvej den plads, har du afsat til begge områder og vælg møbler i overensstemmelse hermed. Hvis dine nuværende soveværelsesmøbler er store, så overvej at down-size, så der bliver mere plads. Her er det ofte sengen der fylder betydeligt meget, vurder hvilken type seng der er bedst til rummet, der er mange senge at vælge imellem, med forskellige kvaliteter.

Undgå for at i verden overbelægning, da det kan have en betydelig indvirkning på den mentale tilstand. Sove-ro og arbejdsro er to meget forskellige ting, som man skal kombinere i et rum. Det er vigtigt at man holder det adskilt for at opnå den bedste produktivitet i arbejdstiden og kunne lægge arbejdet fra sig, når man skal til at sove.

 

Finde gode kontormøbler

Flere har desværre en tendens til at nedprioritere de møbler de bruger i hjemmekontoret. Det er ofte nemt at finde et bord og en stol at sætte i hjørnet, men produktiviteten falder meget, hvis man ikke har ordentlige møbler at side på eller ved. Man skal ikke have ondt i kroppen af at side der og man skal gerne kunne sider der i flere timer.

Så alt efter hvor meget hjemmearbejde man har, bør man overveje at investere i et justerbart skrivebord og en ergonomisk kontorstol. Kontormøbler er til at finde mange steder, men pris og kvalitet hænger ofte tæt sammen på dette område. Man skal være villig til at give blot en snert mere, for at finde gode møbler, som støtter kroppen i løbet af arbejdsdagen. Disse kontormøbler kan til tider godt tage lidt mere plads, så hav det med i kalkulationen fra start, når du leger med de forskellige løsninger og skitser.

Share.

Comments are closed.