Få hjælp til at renovere badeværelset

0

Er det blevet tid til, at husets badeværelse skal renoveres? Så er der flere ting, som du skal have styr på, inden du går i gang. Måske er du en gør-det-selv person, og du regner derfor med at lave størstedelen af renoveringsarbejdet selv. Er du mere til at få en professionel til at lave arbejdet, kan du indhente tilbud her.

 

Få skabt et overblik

Man hører altid, hvordan et renoveringsprojekt ender med at tage overhånd, og dermed kræver mere tid og flere penge end forventet. Det er derfor altid en god ide, at du starter arbejdet med at lave en plan og et budget.

 

Oftest når man taler om renovering, kræver det, at der først skal fjernes det hele eller store dele af rummet. Hvis I kun har ét badeværelse i huset, skal I derfor også tænke på, om I skal bestille en toiletvogn, eller om I kan låne naboen. Derudover indebærer et badeværelse en masse elementer, herunder VVS-elementer, som både skal købes og installeres. Og så er der de famøse tørretider. Renovering af badeværelse indebærer altid en masse tørretider, og det er her en god ide at planlægge sig frem til, hvilke andre ting der kan fikses, imens tørretiderne står på.

 

Må du selv lave alt VVS-arbejde?

Der er meget VVS-arbejde, som du gerne selv må give dig i kast med. Det indebærer eksempelvis tilslutning af diverse elementer. Dog er der nogle ting, som skal udføres af en autoriseret VVS’er, for eksempel hvis du skal flytte et afløb. Her er det vigtigt, at du overholder reglerne for, hvornår der er behov for en autoriseret VVS’er, da det kan få fremtidige konsekvenser ved eksempelvis hussalg, hvis VVS-installationerne ikke er lavet korrekt.

 

Det er generelt en god ide at rådføre dig med en eller flere VVS’ere, hvis ikke du vælger at få professionelle til at lave hele renoveringen af badeværelset.

 

Share.

Comments are closed.