Få et eftersyn af din bolig af en elektriker og spar penge på strømmen

0

I Danmark er de høje elafgifter med til at presse prisen på el op. Det kan blive en stor udgift, i det årlige budget, og derfor kan det godt betale sig at lave et seriøst eftersyn af de løsninger, man har valgt på elområdet. Der kan være penge at spare – og skjulte fejl at finde! Elinstallationer er således årligt skyld i over 3.000 brande i Danmark.

Klik her, hvis du bor i Hadsten, Hammel eller Hinnerup, og er interesseret i at få besøg af en lokal elektriker, der kan hjælpe dig med at spare penge og mindske risikoen for brand.

Spar penge på forbruget

Noget af det en dygtig elektriker kan hjælpe med, er at gennemgå elinstallationerne i dit hus. Hvis du lige er flyttet ind i et ældre byggeri, så kan det være en rigtig god idé at få foretaget sådan en gennemgang.

En af mulighederne for at spare på forbruget, er at få hjælp til at indrette et “intelligent hjem”. Dette indebærer for eksempel opsætning af forskellige sensorer, der er i stand til at registrere ændringer i lys og temperaturer udenfor, som påvirker forholdene indenfor i huset. Hvis temperaturen stiger udenfor, kan systemet automatisk sænke varmen indenfor. Det sparer dig for at bruge ekstra penge på varmen.

En anden mulighed er at få installeret en automatisk afbrydelse af vandtilførslen, i tilfælde af brud på et vandrør. Det kan i sig selv medføre en lavere præmie i husforsikringen.

Eftersyn ved boligkøb

Hvis du står overfor måske at skulle købe et hus, er det også muligt at få foretaget et uvildigt installationseftersyn. Dette kan give dig en indikation på, hvilke ting der skal forbedres, og hvor du måske kan spare penge på forbruget, og du kan få klarhed over, om de lovpligtige installationer som HFI/HPFI-relæ er installeret korrekt.

Share.

Leave A Reply