Få din lille bolig til at virke større med 3 råd

0

Er du netop flyttet til en lille bolig, og har du svært ved at indrette den hensigtsmæssigt? Små boliger kan sagtens være tilstrækkelige, specielt hvis du indretter dem på praktisk vis. Men synes du ligeledes, at det er svært at indrette praktisk, og vil du ikke gå på kompromis med smart og moderigtigt design? I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du kan få din nye bolig til at virke større, uden at det behøver at koste en formue.

1.    Praktiske opbevaringsløsninger

Er entreen, soveværelset eller børneværelset nogle små rum? Hvis du ønsker at få rummene i din bolig til at virke større, er det en god idé at investere i nogle praktiske opbevaringsløsninger. På børneværelset kan du for eksempel investere i store og rummelige garderobeskabe, som kan rumme alt fra tøj til legetøj. På denne måde får du gemt rummets ting af vejen, og dette vil give gulvplads i rummet og få det til at virke større, end det egentlig er. Du kan ligeledes udstyre værelset med fine opbevaringskasser, som er perfekt til at skjule legetøjet og dermed skabe mere plads i selve rummet. Disse opbevaringskasser fås hos mange forskellige boligforhandlere og kan fås i flotte designs i bløde farver som lyserød, blå og grøn.

2.    Enkelt og stilrent design

Hvis designet i dit hjem er enkelt og stilrent, kan du ligeledes vinde mange point på rummeligheden. Et enkelt design, som går igen i din bolig, kan nemlig få rummene til at virke større, da designet er ens, hvilket snyder øjnene, når det kommer til rummelighed. Dette kan du blandt andet gøre ved at bruge de samme farver på tværs af de forskellige rum, samt de samme farver i selve rummene. Derudover kan du købe møbler i samme stil og design.

Hos http://www.lillefigaro.dk/ kan du finde et stort udvalg af fint interiør i bløde farver – perfekt til børneværelset. Derudover kan du finde et stort udvalg af kvalitetstøj til mor, barn og baby.

3.    Begræns vægpynt

Det sidste råd er både billigt og nemt – nemlig at begrænse vægpynten i boligen. Hvis væggene i din bolig er fyldte med billeder, malerier, hylder og andet, kan det give en sammenlukket effekt, som kan resultere i, at din bolig ser mindre ud. Hvis du derimod holder væggene hvide, vil rummet virke større. Dog skal væggene ikke snydes for en smule pynt, og du kan sagtens hænge et par fine billeder eller malerier op, uden at dette gør en stor forskel.

Uanset hvilken størrelse dit nye hjem har, skal boligforsikringen være i orden. Hvis du netop er flyttet til et nyt hjem, er det vigtigt at du erhverver dig en boligforsikring, som kan hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude i form af brand, indbrud eller noget helt tredje. Ved at klikke her, kan du nemt og hurtigt beregne prisen på din nye boligforsikring, som kan give dig og din familie tryghed i hjemmet.

Share.

Leave A Reply