Få din bolig til at fremstå som ny med disse simple tiltag

0

Indhold på side:

Efter nogle år i den samme bolig kan man få en pludselig trang til forandring. Nogle springer ud i større renoveringsprojekter, mens andre vælger at udskifte møblerne i hele hytten. Der findes dog lettere og billigere løsninger, så læs med her, hvis du trænger til lidt forandring i boligen, men ikke vil ud i et større projekt.

 

Giv dine planter en kærlig omgang

De fleste af os husker at vande vores planter og blomster – ellers visner de og dør. Men de færreste af os tørrer støv af bladene, tilser de små grene eller fjerner brune og visne blade. Dine planter kan lige pludselig fremstå langt mere friske, hvis der ikke er nogle brune blade blandt de grønne, og hvis der ikke ligger et tykt lag støv over hele planten.

 

Sæt nye pudebetræk på sofapuderne

Der kan let komme pletter og slid på sofapuder, hvis du er en af dem, der ofte flader ud og slapper af på sofaen. Ofte kan pudebetrækkene vaskes og fremstå som nye, men er de blevet så slidte, at der er hul flere steder, eller er du træt af farven, kan du skifte betrækket. På den måde skal du ikke ud efter helt nye puder, men kan alligevel godt få et farveskifte og en opfriskning i stuen.

 

Mal væggene

Et af de lidt større projekter er, at male væggene. Hvis malingen ser slidt ud eller skaller lidt, kan det hjælpe utrolig meget på et rum, hvis det bliver frisket op med en omgang maling.

 

Giv gulvene en slibning

Skal der mere til, kan du bestille en gulvafslibning og få dine trægulve til at fremstå som nye. På Vikinggulvservice.dk kan du finde hjælp til gulvafslibning i Frederikssund, så du giver din bolig nyt liv og får de forandringer, du har brug for.

Share.

Leave A Reply