Få bugt med rotterne i Struer og Holstebro

0

I Danmark er der hver måned ejendomme, som angribes af rotter. Rotterne er nogle små snu bæster og de gnaver sig igennem alt alle vegne. Rotterne kan derfor skabe store skader. Desuden er det et stort problem, at rotterne efterlader både urin og afføring alle steder, hvilket skaber en stor smittefare. For at få bugt med rotterne er det vigtigt, at der gøres en fælles indsats. Bor du i struer eller Holstebro så kontakt Bjarne Ørts & Co, de autoriserede kloakmestre, som er specialiserede i rottebekæmpelse. 

Der skal handles hurtigt!

Hvis du tror, at dine kloakrør er slidte eller defekte er det vigtigt at handle hurtigt. Man har som borger pligt til at bekæmpe rotter, hvorfor  man ved mistanke om rotter, har pligt til at anmelde dette. En rotte kan blive til mange på kort tid og samtidig lave rigtig mange skader, derfor er det vigtigt at reagere hurtigt, så rotterne kan blive bekæmpet. Det kan være svært at komme af med dem, hvis de først er der, derfor er det ekstra vigtigt at anmelde med det samme. Ellers risikerer man, at det går hen og bliver en omkostningsfuld affære, hvis først rotterne skipper ind i kloaksystemet, så har vi balladen!

En autoriseret kloakmester

Når man bruger en autoriserede klakmester sikres det ved bekæmpelsen af rotter, at rottespærren er intakt, så man forhindrer, at rotterne kan slippe helt ind i huset. Da det kan være et problem at komme af med rotterne, når først de er der, kan det være en idé at opsætte rottespærrer. Disse kan være med til at begrænse rotternes færden, og dermed kan man undgå, at rotterne laver yderligere skader.

Det kan betale sig at bruge en autoriseret kloakmester, da der altid monteres godkendte løsninger, så der ikke kommer uventede gæster i din kloak. Hos Bjarne Ørts & Co. er de udstyret til at udføre både store og små kloakopgaver.

 

 

Share.

Leave A Reply