Få tætnet vinduerne med brandfuge

0

Kunne jeres vinduer efterhånden godt bruge en kærlig hånd? Som virksomhed er førstehåndsindtrykket noget af det, der virkelig betyder noget for jeres kunder. Naturligvis har det mest at gøre med jeres fremtoning og mulighed for at løse den opgave, kunden måtte stille jer, men jeres rent fysiske rammer har også meget at sige. Derfor har I med garanti også fokus på, at der skal være rent og pænt. Måske I ligefrem har en aftale med en glarmester i Herning, så I får de bedste vinduer?

Hvis I har overvejet at få skiftet alle vinduerne, er der mange spændende muligheder for, hvad I skal have sat i. Fælles er, at det kan være en rigtig god idé at få tætnet med brandfuge. Måske I ikke er helt bekendt med, hvad brandfuge egentlig er? Brandfuge fungerer således, at det er beregnet til at holde røg og eventuel ild inde, hvis der skulle opstå brand – det kan altså fungere i tandem med branddøre og andre foranstaltninger, I måtte have.

Lev op til alle standarderne

Der findes forskellige brandfugekrav, og det er naturligvis vigtigt, at I lever op til dem – og det er noget af det, I kan sikre jer, hvis I får hjælp fra en professionel glarmester, der har styr på lige netop disse ting. Brandfuger er dog ikke det eneste, I kan få lavet. Selve vinduerne skal også gerne give mening at skifte, og en måde, I stort set kan tjene udgiften hjem på, er ved at få isat termoruder.

Termoruder er gode til at holde på temperaturen indendørs, og det betyder, at I kan forvente at bruge væsentligt færre penge på varmeregningen for bygningen – for der vil ganske enkelt være isoleret bedre. Det er også muligt at få støjdæmpende ruder, så I ikke er generet af larm, der måtte komme fra gaden eller andre larmende ting udendørs.

Share.

Leave A Reply