Få nyt interiør hos en House Doctor forhandler

0

Brandet House Doctor er velkendt for dets brede repertoire af møbler og andet interiør i moderne design. Deres daybeds, spiseborde, trolleyer, toilettasker, bålsteder og julepynt er alle udtryk for dette, og af den grund er det ikke svært at finde en House Doctor forhandler, fx likehome.dk. Der er ikke én stil, der går igen på tværs af deres varer, men funktionalisme og minimalisme kan fremhæves, da House Doctor møbler sjældent har prægtig overflødighed.

Hav 100-vis af produkter at vælge fra

House Doctor lancerer interiør til alle husets rum og til udendørs brug. Find tekstiler og tæpper i form af plaider, duge, madrasbetræk, dørmåtter og hynder. Find pendlere med LED-lys samt kreative bord- og gulvlamper. Og find flotte spisebordsstole, sideborde der emmer af natur, og kabinetter med vitrineskabslook. 100-vis af produkter kommer fra House Doctor.

Find møbler til huset hos en House Doctor forhandler

Køkkenet og badeværelset er ikke forsømt heller. Udover de nævnte toilettasker fra House Doctor, du finder i flere varianter, laver de til badeværelset toiletbørster med cementholdere, vasketøjsposer og tremmekurve af træ til opbevaring af håndklæder og tøj. Af House Doctor køkkentilbehør er der viskestykker, vinkølere, skåle, dækkeservietter, isspande, glas og mere.

Udendørs kan du stille deres flettede loungestole an, vande bedet med de stilige vandkander, hænge en foderstation til fugle op i et træ og tænde op i et at deres bålsteder, der er et bålfad på tre ben. Find dig en House Doctor forhandler, der kan introducere dig for flere produkter.

Giv dit hus en makeover med House Doctor

Da House Doctor netop har produkter til hele huset, og du får flere designs at vælge mellem, er det muligt at finde meget interiør fra House Doctor til samme rum, uden at det virker som om, at du kører et tema i din indretning. Giv dit hus en makeover med House Doctor møbler.

Share.

Comments are closed.