Få hjælp til rengøringen

0

Nye boliger = Rene overflader. Er der noget mere fantastisk end at flytte ind i en 100% rengjort lejlighed. Det føles som at komme på hotel, der er sørget for én og det kan kun blive starten på en oplevelse. Det kan dog hurtigt komme til at se anderledes ud, når flyttekasser bliver tømt ud og hverdagen ser dagens lys. Vi har lavet en guide med masser af gode tips og husmoderråd til rengøringen af din nye bolig. Du kan også vælge at få professionelle til at gør arbejdet for dig, både privat og i virksomheder. Hvis du ønsker dette, kan du læse mere om erhvervsrengøring her.

Rengøring af ovnen

Når du skal rengøre din ovn, kan du bruge brun sæbe som er et af de mest effektive midler mod snavs og smuds. Du skal benytte dig af den type, der er fast som salve. Sæben smøres på i et pænt lag på de glatte emaljeoverflader samt bradepander. Herefter tændes ovnen på ca. 100 grader, og slukkes når sæben begynder at boble. Når ovnen er kølet ned, vaskes sæben af med alm. vand og tøres efter med en karklud. Ruden i ovnen vaskes af med opvaskemiddel eller glasrens. Tænd ovnen igen og lad den ”brænde af” inden du tager den i brug.

Rengøring af badeværelset

Badeværelset er et af de steder, hvor der hurtigst kan trænge til en gennemgribende rengøring.

Kalkpletter på blandingsbatteri, toilet og vandhane opstår hurtigt i takt med at man går i bad, vasker hænder eller børster tænder. Et tip er at have et håndklæde eller en klud hængende ved din brusekabine, til at tørre blandingsbatteriet af efter du har været i bad. Herudover er det selvfølgelig altid godt med en let ugentlig rengøring af badeværelset. Her kan du bruge alm. vinduesrens til spejlet samt toilettet og universelt rengøringsmiddel til at rengøre overfladerne.

Share.