Få gladere medarbejdere ved at ordne kontorrengøringen

0

Det kan have en negativ indvirkning på dine medarbejdere, samt deres trivsel og arbejdsglæde, hvis jeres arbejdsplads er både rodet og snavset. Derfor er det meget vigtigt at du sørger for, at dine og dine medarbejderes omgivelser er pæne og rene – hver dag. Dette kan både være hver enkelt medarbejders kontor, virksomhedens mødelokaler, toiletterne, det fælles tekøkken, kantinen og så videre. Hvis der er pænt og rent rundt omkring på arbejdspladsen, kan hver enkelt medarbejder nemlig bedre koncentrere sig og kan på den måde yde mere. Dette betyder i sidste ende også, at virksomheden vil kunne spare både tid, penge og ressourcer.

Du kan eventuelt Google ordene: bestil erhvervsrengøring i Århus, for at finde et erhvervsrengøringsfirma i Århus, som vil kunne hjælpe dig med at løfte rengøringsopgaven i hele din virksomhed.

Du kan også vælge at inddrage dine medarbejdere i den daglige oprydning og rengøring, hvilket også har sine klare fordele. Nogle gode råd kan være som følger:

Lav en klar aftale med dine medarbejdere om, hvorvidt det er dem eller rengøringspersonalet, som i dagligdagen skal sørge for at få ryddet op, fejet, tømt papirkurvene, skiftet sæben og håndklæderne på badeværelset, tørre bordet af i tekøkkenet og andre af de små dagligdags rengøringsopgaver.

Sørg for at holde rengøringen synlig i den almindelige arbejdstid, for at styrke respekten for rengøringspersonalet. Dette betyder altså, at dine medarbejdere i virksomheden til daglig skal kunne se og arbejde side om side med rengøringspersonalet, sådan at dine medarbejdere, på denne måde, bliver mindet om, at der er nogen, der er nødt til at rydde deres gamle kaffekop væk, hvis de ikke selv gør det. På denne måde får hver enkelt medarbejder en stærkere samvittighed, da det er de færreste mennesker der føler, at de kan byde deres kolleger at skulle rydde op efter dem, frem for at alle rydder op efter sig selv.

Share.

Comments are closed.