Få et unikt gulv, der holder mange år

0

Kunne du godt tænke dig at skifte gulvet ud i hjemmet? Det behøver ikke være hele huset, der trænger til en overhaling, men måske er bryggerset ved at være slidt, eller også er der stadig det originale badeværelse i huset, som aldrig er blevet renoveret. Uanset hvad årsagen er til, at du godt kunne tænke dig nye klinker i hjemmet, så skal du have noget, du bliver glad for. Et marmorgulv er smukt og tidløst, og selvom det er noget, man har kunnet finde i forskellige hjem i flere årtier, så er det begyndt at komme igen, og du kan sagtens passe det til utallige stilarter.

Marmorfliser kan også bruges på væggene i for eksempel et badeværelse. Det skaber et flot spil i rummet, da marmor naturligt har meget variation i de enkelte fliser, og du dermed ikke behøver tilføje mange andre ting til rummet, før der er skabt liv. Det betyder også, at marmorklinker sagtens kan spille sammen med ellers lige og meget stringente linjer.

Fliser i sandsten

Hvis du ikke lige er til marmor, kan du også vælge fliser i sandsten. Sandsten giver en varmere fornemmelse end marmor, og det er også noget, man sagtens kan overveje at bruge i en spise- eller dagligstue. Nogle føler det er svært at tænke, man kan bruge fliser eller klinker i en stue og ikke kun på badeværelset og i en fordelingsgang, men i virkeligheden kan det være med til at skabe et helt nyt rum i rummet og indbyde til en indretning, der virkelig siger sparto.

Det er en meget anderledes visuel oplevelse, og alle linjer i rummet vil træde tydeligere frem. Ved at have puffer, plaider og puder skaber du blødere områder i lokalet, så der også bliver noget varme og hygge, man kan nyde, når man sidder der.

Share.

Comments are closed.