Få et hyggeligt hjem

0

Når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, er der intet bedre end komme hjem til sin dejlige base, nemlig ens hjem. I dit hjem kan du få lov til at være dig og slappe fuldstændig af.

Hygge-guide

Tænd nogle lys og skab derved en hyggestemning med lidt alene tid eller sammen med dem, som du holder af. Her er der nogle hyggetips til dig, som gerne vil have et hyggeligt hjem:

  • Det bedste efter en hård og lang arbejdsdag er at kunne slå benene op og slappe af. Derfor er det vigtigt at have en komfortabel sofa eller en blød lænestol, som du kan lide at sidde i. Du skal tænke på, at det skal være noget, som du kan lide at sidde i. Vælg derfor flere større møbler end mange små, som står her og der. På denne måde virker det ikke proppet og kaotisk.

  • Hæng billeder eller plakater op. Det kan være alt, som kan hænge på din væg, så længe at det er noget, som du finder inspirerende og er din smag. Det kan bl.a. også være familiebilleder, da du på denne måde får dit hjem til at blive mere personligt.

  • Sæt planter frem – planter har en evne til, at man kommer til at slappe mere af.

  • Tænk farver – vælg farver som du kan lide og hav et gennemgående farvetema i dit hjem.

  • Tænd stearinlys, men hvis du gør dette, bør du være ekstra opmærksom. Desuden hvis du arbejder et større sted, er det vigtigt at have Branddøre i tilfælde af brand, så ilden ikke spreder sig hurtig.

Vær personlig

Igen ligesom før hæng billeder op, som fortæller noget om dig. Hvis du har arvet ting fra din familie eller venner, så stil det frem. Sæt gamle genstande eller minder frem, da dette er med til at skabe personlighed og tryghed. Desuden skaber det en god atmosfære, som fortæller noget om dig.

Share.

Comments are closed.