Få en hyggelig stemning med LED julebelysning

0

Hvad tænker du på, når du hører ordet ”jul”? Er det mon maden, sangene, træet, gaverne eller advent. Der findes rigtigt mange ting, som kan vise sig i dit indre billede af denne højtid. Men uanset hvad du tænker på, er det måske ikke usandsynligt, at der i dette indre billede også er et hyggeligt lys. For julen er ikke bare hjerternes fest – det er også lysets fest. Det kan du blandt andet gøre mere ud af med hyggelig LED julebelysning.

Prøv noget andet stearinlys

Mange vælger naturligvis at have levende lys til jul. Det kan også være en fantastisk god måde at skabe en hyggelig stemning på ved denne tid af året, og det er svært at forestille sig, at det helt skulle erstattes.

Men levende lys er ikke den mest bæredygtige måde at skabe en god stemning på.

For det første er de meget forgængelige, fordi de hurtigt brænder ned. For det andet vil de også udlede CO2, mens de brænder, som er skidt for vores atmosfære. Derfor er der altså flere gode grunde til i højere grad at benytte elektrisk LED-julebelysning. Dette er nemlig et mere miljøvenligt valg.

Vælg hyggelig LED julebelysning

Umiddelbart kommer du måske ikke til at forbinde LED med hyggelig julebelysning. Der er nemlig ofte noget, der vil lede tankerne hen på et hvidt og skarpt skær. Det skyldes måske især, at det er en effektiv form for belysning, men du kan sagtens dæmpe skæret og få en varmere farve end det klassiske hvidlige skær.

Lige netop til jul vil mange af os måske foretrække nogle varmere farver, som for eksempel gul og rød. Det passer nemlig perfekt til denne højtid, der jo netop skal skabe en varm og hjertelig stemning. Det er altså måske også de varmere og dæmpede farver, som du skal gå mest efter.

Share.

Leave A Reply