Er produktionen for lille?

0

Flere og flere landmænd oplever, at de står i den uheldige situation, at produktionen simpelthen er for lille til, at man kan få det hele til at løbe rundt. Står man i denne situation, skal man dermed pludselig tage stilling til, om man enten skal dreje nøglen rundt, eller om man skal udvide produktionen. Vælger man sidstnævnte, kan det være en god idé at udvide med flere stalde, hvilket kan forøge produktionen af eksempelvis slagtesvin. Dog kan man godt være i tvivl om, hvem man skal henvende sig hos, hvis man skal have opført en ny stald. Er du fra Lolland Falster eller nærområdet på Sjælland, kan du klikke her for at læse mere.

 

Speciale i haller

Det lyder måske ikke helt rigtigt, hvis man skal have opført en stald, at man skal kigge efter firmaer, der har speciale i haller – men den er faktisk god nok. For selvom haller og stalde umiddelbart er to forskellige ting, er det faktisk langt henad vejen samme tilgang til projektet, hvorfor mange firmaer med speciale i haller ligeledes udfører opførelse af stalde. Det er alt fra kvægstalde, svinestalde og hestestalde. Derudover kan man hos de fleste af disse firmaer også få opført lagerhaller til opbevaring af eksempelvis korn og halm, hvis pladsen eventuelt er – eller bliver efter udvidelsen – trængt.

 

Erfaring, tillid og gode leverandører

Når man kigger efter firmaer, der skal stå for opførelsen af ens stald, kan det være vigtigt at kigge efter nogle med en god portion erfaring. Erfaringen gør, at man som køber kan føle en form for tillid til at projektet leveres med høj kvalitet, hvilket i sidste ende kan skabe tryghed. Det kan desuden være en god idé at vælge firmaer, hvor man kan se, hvilke projekter, de har udført førhen, så man har noget visuelt at tage stilling til. Derudover kan det være en rigtig god idé at finde et firma, der har nogle gode leverandører. Opførelsen af en eller flere stalde er et stort projektet, der kan koste en del penge, hvorfor kvaliteten af den eller de opførte stalde skal være i top.

Share.

Leave A Reply