Energioptimer dit hus med isolering

0

Efterisolering er en af de mest effektive måder at energioptimere boligen på. Det er en hurtigt og nem måde at spare penge på varmeregningen i fremtiden.

 

Udover en væsentlig besparelse på varmeregningen, kan du også få flere point på samvittighedskontoen, når du efterisolerer. En efterisolering gavner nemlig også miljøet og er et godt skridt på vej til en grønnere verden.

 

Nemt og hurtigt

Hulmursisolering eller isolering af uudnyttede loftsrum er nemme og hurtige måder at forbedre boligens energimærke på.

 

Schrøder & Nielsen udfører autoriseret isoleringsarbejde med Rockwool nær Herning og Silkeborg. Rockwool er et stenuldsmateriale, der er produceret af vulkanske sten. Det har en fantastisk isoleringsevne, der holder i mange år, samtidig med det er brandhæmmende, virker afskrækkende på skadedyr og forhindrer fugt. Alt dette uden giftige stoffer.

 

Faktisk er Rockwool både Svanemærket og M1 mærket, som gør det anvendeligt til bæredygtigt byggeri i hele Skandinavien.

 

Isoleringen blæses ind i hulmur eller på loftsrum med en slange, og arbejdet er derfor nemt og hurtigt. Det sviner ikke og laver ingen kuldebroer.

 

Hvordan kan man ellers energioptimere sin bolig?

Isolering er en af de nemme steder at starte, men der findes, et væld af tiltag du kan gøre, hvis du vil have en grønnere bolig.

 

Sikre dig at din varmekilde er den mest optimale. Fjernvarme og jordvarme er nogle af de mest miljørigtige varmekilder, der findes. Jordvarme kan dog være en dyr investering, men kan tjene sig ind på den lange bane.

 

Hvor får du din strøm fra? Det kan være svært at kontrollere om strømmen kommer fra vind, vand, kul eller noget helt tredje. Dog kan man bidrage til den grønne udvikling indenfor strøm, ved at købe fra selskaber der støtter vedvarende energikilder.

 

En investering, der er i samme kategori som isoleringen, er udskiftning af vinduer. Mange ældre huse har termoruder, som ikke er særlig gode for isoleringsevnen. Udskift de gamle vinduer med nye energiruder og hold på varmen.

 

Endelig er en af de nemmeste ting at starte med, at udskifte de hårde hvidevare til den højeste energiklasse.

 

Share.

Leave A Reply