Alt du skal vide om græs og anlægning i din have

0

Indhold på side:

Det kan være svært at vide hvilken type græs du skal bruge til din nye have. Der er både for og imod ved de forskellige slags. Nogle metoder er nemmere end andre, og selvfølgelig skal du blive klogere på hvad du skal vælge.

Hvad er rullegræs?

Rullegræs er for dig som vil have en nem og flot have på rekordtid. Du får med det samme en have som er flot, og ikke mindst solid. Prisen er dog højere end hvis du selv sår dit græs.

Hvorfor bruger man rullegræs? Det er et spørgsmål der tit stilles. Det bruges fordi det er nemt og hurtigt, og altid er færdigt til tiden. Det tager kun et par uger, for at det er vokset, og anlagt som det skal. For hvis du skal vente på at en græsplæne skal spire, og vokse op kan det tage ret lang tid.

Hvad er græsfrø?

Græsfrø er de frø du selv lægger, det tager dog meget længere tid. Fordi det skal sætte rødder, du skal bruge jord, og det skal vokse.

Fordele ved rulleræs:

Ulemper ved rullegræs:

  • Dyr
  • Anlægsgartner er der behov for

Få den perfekte græsplæne:

Vedligeholdelse er det der skal til for at din græsplæne forbliver perfekt. Der er nemlig intet værre end mos i plænen og diverse ukrudtsplanter. Sørg derfor at tage det op af plænen så snart du ser disse ukrudtsplanter. Gødning gives også gerne en gang i måneden, hen over græssets vækst. Kalk er også super godt, dog ikke for tit. Da det sagtens kan ødelægge væksten. Sørg endelig ikke for at give kompost og for meget gødning. Det afgiver for meget kvælstof, og din græsplæne dør af det. Det er pisse træls, hvis man har brugt mange penge.

Share.

Comments are closed.