Alt hvad du skal vide om gardinmode

0

Når man indretter en stue, et værelse eller et soverum, så indgår der mange overvejelser i processen. De fleste overvejelser omhandler nok, hvilke store møbler der skal købes og hvor de skal stå. Men også de mindre ting som gardiner er vigtige at holde sig for øje, da de i høj grad er med til at skabe stemning. Herunder får du en kort guide til, hvilke gardiner, der er moderne lige nu, således du kan følge med strømningerne fra gardinverdenen.

3 trendy gardintyper

  1. Det klassiske rullegardin.
    Rullegardiner går aldrig af mode, fordi de er super praktiske og visuelt flotte. Dog kommer i mange forskellige farver, så du selv kan vælge og vrage. Ligelede kan du designe dit gardin, så det bliver mere moderne, for eksempel med et mere transparent gardin eller ved at tilføje striber. Bor du i Skanderborg, Aarhus, Galten, Silkeborg eller omegn, så kan du se mere her.
  2. Botaniske gardiner.
    Grønne planter har for længst indtaget de fleste moderne hjem, og nu kan planterne også pryder dine gardiner. Du kan nemlig vælge at få lange, smukke gardine med for eksempel eller bladmønster, som kan passe direkte ind i et botanisk hjem.
  3. Denne type gardiner giver hjemmet en ganske naturlig stemning. De er det ultimative æstetiske valg, der afskærmer rummet for solen uden af mørklægge det fuldstændigt. Bambusgardiner passer rigtig godt ind i vores tidsånd, da der i stadig højere grad flytter naturlige materialer ind i hjemmene.

Moderne alternativer til gardinet

Hvis du ikke er så meget til prangede og spraglede gardiner, så er der heldigvis mange smarte løsninger, der også giver et stilrent udtryk. Det kan for eksempel være at installere skodder på vinduerne. Det giver et retro-agtigt look, men de er også praktiske da de kan åbnes på klem eller lukkes helt, alt efter hvor meget afkærmning du ønsker.

Share.

Leave A Reply