Er du klar til betongulv?

0

Flere danskere har allerede valgt at få betongulv til deres bolig. Det er især husejere, som i stigende grad vælger betongulv. Det er klart, at det er sværere at få fra trægulv til betongulv, hvis du bor i en lejlighed, da du ikke lige kan fylde beton ind i din lejlighed uden at forhøre dig med dine naboer.

Det var dog i lejligheden at tendensen startede, fordi mange af de gamle industribygninger i flere etager blev lavet om til boliger. Her beholdt ejerne deres betongulve, fordi det gav hjemmet sin charme. Det er blevet in med et industri-look, og det er grunden til, at flere skifter over til det.

Nu er det også blevet in at få det til sit hus, og derfor er det noget, som vi ser mere af i boligmagasiner og blandt trendsettere.

Derfor skal du vælge betongulv

Betongulv har to kæmpe fordele. Det giver et rustik look, og det er let at holde rent. Hvis du spilder noget på et betongulv, så kan du gøre det rent ved at vaske dit gulv. Eller bare tørre det over med en klud. Denne mulighed har du ikke, hvis du spilder noget på et gulvtæppe eller på dit trægulv.

Hvis du altid har ønsket et mere råt look, som du kender det fra et varelager, moderne kontor eller New Yorker lejlighed, så er det et godt valg for dig.

Hvilket rum passer det til?

Mange starter med et betongulv til deres køkken og bryggers. Men hvis du vil gå hele vejen, kan du overveje at fjerne vægge fra køkken, dagligstue og spisestue. Det er især en populær metode til alle, som har flere to etager.

På den ene etage laver du et stort lokale med betongulv. Det er her, at du kommer til at bruge alt din tid med familien. Ovenpå eller nedenunder har du så alle dine værelser.

Share.

Comments are closed.