Vil du gerne i gang med at strikke? Her er guiden

0

I en verden hvor tingene har tendens til at gå rigtig hurtigt, og hvor telefonen aldrig er længere væk end en armslængde, kan det være rigtig godt at finde nogle aktiviteter, der giver mulighed for at komme helt ned på jorden. Når det kommer til stykket, leves livet trods alt ikke på de sociale medier, men det er ikke altid lige let at huske på. Men hvis du leder efter noget, der kan bringe dig lidt ned på jorden igen, er der heldigvis også hjælp at hente. Du kan for eksempel begynde at strikke.

 

Start i det små

Måske forbinder du mest det at strikke med din flittige mormor, der med sine knitrende strikkepinde kunne skabe alt lange halstørklæder til vamsede sweatre og hyggesokker. Men selvom det bestemt er vældig hyggeligt, så kan strikning også bruges til meget mere end ekstra lag mod kulden. Du kan både strikke kjoler, kåber og underdele, det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Til at starte med kan det dog godt anbefales at begynde i en lidt mindre skala, for du skal også lige have det lært. Det er slet ikke så dumt at starte med et halstørklæde, og så kan du altid begynde på de mere krævende projekter senere.

 

Gode strikkeopskrifter

Hvis man ikke er øvet, kan det være rigtig svært at skabe sine egne strik fra bunden. I den forbindelse er strikkeopskrifter en rigtig god hjælp, og der er heldigvis et væld af forskellige slags på markedet. En af udbyderne er danske Petiteknit, der har opskrifter på alt fra sparkedragter til flotte cardigans. Find et stort udvalg af de populære strikopskrifter fra Petiteknit og kom godt i gang med strikkeriet. Hvem ved, måske bliver du så glad for det, at du også kan begynde at lave tøj til dine venner og familiemedlemmer.

Share.

Comments are closed.