Er dit tag grimt og slidt?

0

Kan du ikke selv vurdere om dit tag er i så dårlig en stand, at det skal skiftes ud, eller det kan nøjes med en tagrenovering, kan du heldigvis få hjælp fra fagfolk, der har forstand på tage. De ved, hvad der skal kigges efter, og de kan derfor fortælle dig, hvad den bedste løsning for dit tag er. Mange steder er det faktisk muligt at bestille et gratis tagtjek. Du kan derfor nemt og uden omkostninger få deres anbefalinger for det videre forløb.

Hvis dit tag er grimt og beskidt, kan det i mange tilfælde være nok med en tagrenovering. Dette er langt billigere og går noget hurtigere end en komplet udskiftning af dit tag. Du har mulighed for blandt andet at få renset, algebehandlet, imprægneret og malet dit tag. På den måde vil taget fremstå flot og rent igen. Samtidig vil taget ikke være så modtageligt for skidt og mos, og derudover vil hele boligen fremstå flottere efter en renovering af taget.

Det, der i høj grad er medbestemmende for, hvorvidt dit tag blot kan renoveres, eller det vil være nødvendigt med en udskiftning til et nyt tag, vil blandt andet være faktorer såsom tagets alder, type m.m.

Forsvinder varmen ud gennem taget?

En ting som ikke kan ses udefra, men som kan forbedre dit indeklima i boligen og sørge for at varmeregningen bliver mindre, er efterisolering af taget. Så selv om du skal af med penge her og nu, kan det på længere sigt være en økonomisk fordel for dig at efterisolere taget. Det forbedrede indeklima vil samtidig sørge for, at komforten højnes i din bolig. Du kan slippe af med kuldebroer og loftet vil blive varmere. Derudover er det også godt for miljøet, at du får efterisoleret, da varmespildet bliver mindre.

Der findes flere forskellige former for isolering. Det kan derfor være en god idé at rådføre sig med fagfolk, der har forstand på isolering, så du derved kan få den løsning, der passer bedst til dit hus.

Share.

Leave A Reply