Disse ting kan du bruge din notesbog til

0

Har du et væld af tomme tidsskrifter liggende? Spild dem ikke! Du kan bruge en tom notesbog til at kalde journal, spore dine vaner, planlægge dit liv eller gøre næsten alt. Nedenfor er et par sjove og effektive måder at bruge disse ekstra tomme og halvt brugte bærbare computere til at bruge!

Skab noget nyt og unikt

At få en helt ny tom notebook er en af de mest spændende sensationer. Der er så meget potentiale, så meget frihed! Følelsen af at revne åbne forsiden, papirets struktur i dine hænder … det kan være berusende. Men det kan også være ret skræmmende! Nogle gange kan tomhed på den første side være overvældende og få dig til at føle, at du helt sikkert vil ødelægge denne smukke ting. Du kan blive fristet til at lægge denne smukke tomme notesbog på din hylde (med de andre tomme tidsskrifter, du har samlet). Jeg ved, hvordan det er at have en enorm samling af underudnyttede tidsskrifter og den unikke frustration, der følger med det. Heldigvis har jeg efter et par års undersøgelse af tidsskrifter fundet snesevis af måder at bruge smukke blanke notesbøger til god brug.

Hvilken slags notesbog?

Er du en ivrig kreativ person? Hold derefter en dagbog for alle dine hobbyrelaterede projekter og køb! Skit grove ideer om dine planer, mål for projekter og notér genstande, du har brug for eller ønsker at få fat i i fremtiden. På den måde har du en oversigt over alt det arbejde, du har udført, så du ikke glemmer nøgledetaljer. Er du interesseret i håndbrev? Du ved, at du har brug for at øve for at forbedre dig, så hvorfor ikke bruge en af dine blanke notebooks? Træk dine gravhår eller dine Faber-slotte ud og gå i nødder! Børste bogstaver er en fantastisk færdighed, som ikke er svært at samle op.

Share.

Comments are closed.