Din kreative billedkunstner

0

Hos farvefoni.dk finder billedkunstneren Isabella Troldebjerg, der med glæde præsenterer sine abstrakte akrylmalerier. Hun tilbyder et stort udvalg af smukke akrylmalerier, der er fyldt med farve, og abstrakte udtryk. Hun har gennem hele livet udtrykket sig kreativ, og gennem de seneste år har hun også fået øjnene op for billedkunsten og beskæftiger sig i dag med salg af kunst til både private og virksomheder i og omkring Odense og på resten af Fyn, ligesom hun som kunstner også udstiller og sælger sine flotte malerier på udstillinger rundt omkring i Danmark.

Der findes malerier i alle størrelser hos farvefoni.dk – afhængigt af, hvor stor en væg, den skal være på samt, hvor meget opmærksomhed du ønsker, billedet skal tiltrække. Find det stykke kunst, der passer til dig, dine ønsker og behov. Hvis du har ønsker, kan du selv få lov til at have indflydelse på maleriet størrelse og udtryk – alt du skal gøre er at kontakte farvefoni.dk. Find kontaktoplysningerne på hjemmesiden.  Abstrakte malerier er perfekte til at udsmykke din bolig, samtidig med, at du kan tilføje både farve og personlighed til dit hjem. Akrylmalerier er både dekorative og moderne udsmykning til såvel private hjem som kontorer eller firmaer.

Der er altid et stort og varierende udbud af kunst til salg hos farvefoni.dk. Isabella Troldebjerg er en yderst passioneret kunst, der hele tiden arbejder på at forny hendes udvalg i form af nye og spændende motiver. Abstrakte malerier har virkelig gjort sit indtog i den danske kunstverden gennem de seneste år. Dette skyldes blandt andet, at vores befolkning er blevet mere stilrene og simple i farverne. Det stilrene look kan hurtigt gå hen og blive en anelse ”trist” at kigge på – derfor er det en god måde at give sit hjem noget ekstra med flotte malerier. Især abstrakte malerier til hjemmet kan give en helt fantastisk effekt til det stilrene design.

 

Share.

Comments are closed.