Det skal du lave i din efterårsferie

0

Indhold på side:

Nu hvor sommeren er ved at nå sin ende, betyder det også, at efteråret står lige for døren. Er du så heldig at have efterårsferie, er det tid til at finde på noget at lave. Men hvad skal du egentlig tage dig til?

Ferie med total afslapning

Hvis du er typen, der kan lide at bruge din efterårsferie på afslapning og totalt hygge, kræver det blot nogle gode film, dit mest afslappende tøj, varm kakao og en dyne inde i sofaen. Det er for dig, der har totalt brug for at trække stikket og holde en pause fra hverdagens stress. Når du har brug for et afbræk fra dine filmmaraton, kan det gå tur i skoven. Det er rigtig smukt i efteråret.

Kreativ efterårsferie

Du kan også vælge at bruge din ferie på et kreativt projekt, du længe har gået og tænkt på. Nu har du en hel uge, hvor du ikke skal arbejde, og hvor du faktisk har tid til at lave noget kreativt. Det kan være, at du længe har tænkt på at male et maleri, lægge et puslespil eller måske bygge et eller andet af træ. Toolster – køb værktøj.

Flygt fra efteråret

Er du typen, der allerede savner sommeren og frygter efterårets mørke, kan du tage en tur væk til et sted, hvor sommeren endnu ikke er væk. Her kan du få den sidste smag af sommer, varme og sol. På sådan en tur vil du for alvor få fornyet energi til når arbejde igen kalder.

Brug tid med dine kære

Hvis ikke du er i humør til de helt vilde planer, behøver du slet ikke lægge planer. Det vigtigste er, at du får koblet af og brugt tid med dine kære. Du kan altid tage tingene, som de kommer, så du ikke behøver at planlægge noget.

Share.

Comments are closed.