Derfor skal du vælge en sandkasse med låg

0

En sandkasse har altid været en af børnenes udendørs favoritter. En sandkasse kan være legeredskab for børn i mange forskellige aldre og den indbyder til timevis af leg og underholdning. Det er vigtigt at beskytte sin sandkasse, og derfor er det essentielt at anskaffe sig en sandkasse med låg. På den måde er sandet i sandkassen beskyttet, også når sandkassen ikke er i brug. Dette sikrer længere levetid, da det holder sandkassen ren i længere tid. Du kan se mange eksempler på sandkasser med låg her.

 

Beskytter mod katte

En sandkasse med låg beskytter sandet i sandkassen, så det ikke bliver anvendt som kattebakke. De færreste forældre ønsker at deres børn skal lege i en kattebakke, hvorfor det er vigtigt at forhindre, at sandkassen bliver brugt som dette. Hvis sandkassen har låg på, har kattene ikke mulighed for at bruge den som kattebakke, og hermed er sandkassen ren og klar til brug, næste gang børnene skal lege. Særligt hvis sandkassen bliver brugt af små børn, er det vigtigt at undgå kattenes afføring. Små børn er måske ikke klar over hvad katteafføring er, og derfor kan de finde på at røre ved det eller at putte det i munden, selvom man kan blive syg af det.

 

Beskytter mod blade

Udover at beskytte mod katte, beskytter en sandkasse med låg også mod nedfaldne blade og grene. Som forældre ønsker man at børnenes legeområder er så rene og pæne som muligt. Hvis sandkassen er fyldt med nedfaldne blade og knækkede grene, tilbyder sandkassen ikke længere børnene et rent miljø at lege i. Også i dette tilfælde er en sandkasse med låg en god investering, for at sikre børnene rene omgivelser at lege og udvikle sig i.

 

Med indbygget bænk

Som en bonus til sandkassen med låg, kommer de fleste sandkasser med vippelåg, som kan laves til små bænke på siderne af sandkassen. De indbyggede bænke tilbyder komfort for både børn og forældre, som har mulighed for at sidde i sandkassen, uden at skulle sidde i selve sandet. På denne måde kan man slippe for at få sand over det hele og forældre har lettere ved at lege med deres børn uden at skulle bekymre sig om at sidde dårligt i sandet og blive mere beskidte end højst nødvendigt. En sidste fordel ved sandkasser med låg er, at børnenes legetøj kan blive gemt væk under et låg, når sandkassen ikke bruges mere. På denne måde undgås rod i haven.

Share.

Leave A Reply