Derfor skal du vælge papirisolering

0

Papirisolering er en af de nyere teknikker indenfor isolering, men har mange fordele og er bl.a. meget miljøvenligt. At efterisolere sin bolig kan give store besparelser på varmeregningen og øge husets værdi. Skal du alligevel bygge om eller have nyt tag, kan det være en fordel at optimere husets isolering i samme omgang.

7 fordele ved papirisolering

  1. Ingen brandfare

Papiruld er lavet af genbrugt avispapir, men er imprægneret med brandhæmmende salte. Ved brand vil saltene frigive fugt, hvilket resulterer i afkøling og forkulning.

  1. Nedsat risiko for skadedyr

De salte, der er i papiruld, gør det umuligt for skadedyr at leve i isoleringen.

  1. Bedre isoleringsevne

Papiruld isolerer bedre, fordi det er et granulat. Derved opstår der ikke kuldebroer eller varmetab, da der ikke er nogle samlinger af materiale.

  1. Lydisolering

Hvis du vælger papirisolering, får du automatisk lydisolering med på samme tid. De cellulosefibre, der indgår i papirisolering, reducerer støj markant. Det kan være fra rum til rum eller etage til etage.

  1. Fugttransporterende materiale

Papiruld er et organisk og fugttransporterende materiale. Der er derfor stort set ingen fare for fugtskader og skimmelsvamp. Papirulden optager fugt, men afgiver den igen ved sol og vind eller ventileres væk.

  1. Forbedret indeklima

Som nævnt i punkt 3, undgår du kuldebroer, da papiruld ikke har nogen samlinger. Den bedre isolering sikrer også et meget bedre indeklima. Det betyder bl.a. at oplevelsen af kolde gulve og vægge forsvinder, og du kan spare penge på varmeregningen.

  1. Grøn isolering

Papiruldsisolering er en CO2-venlig isolering. Den er lavet af genbrugsaviser, og en efterisolering af din bolig vil nedsætte dit varmeforbrug og dermed dit CO2 udslip.

  1. Hurtig og nem isolering

Papiruldsisolering er hurtigt og nemt. Alt efter isoleringsopgaven tager det mellem 1 og 2 dage. Der bliver ikke det store svineri inde i huset, da der blot skal en slange ind, der blæser isoleringen ud.

Papiruld klør ikke og er ikke farligt. Dvs. at du nemt kan tilgå f.eks. installationer og rør på loftet eller i kælderen, selvom de er dækket af isolering.

Hvis du vil vide mere om isolering i nærheden af Holstebro og Struer, klik her.

Share.

Leave A Reply