Derfor skal du vælge et epoxy gulv

0

Indhold på side:

Epoxy er et utroligt stærkt bindemiddel, og det betyder, at det kan skabe overflader, der er meget slidstærke. Der findes overordnet to typer af epoxy, nemlig epoxymaling og epoxybelægning. Epoxymaling er en stærk 2-komponent maling, som man ruller ud. Det minder meget om almindelige gulvmaling, både i arbejdet med det og i forhold til det færdige resultat. Epoxy belægning derimod er ren epoxy, som kan lægges ud i tykkere lag og det kan enten rulles ud eller spartles på.

Der er mange grunde til at vælge et epoxy gulv uanset om der er tale om beboelsesområder, garager eller værksteder. Det er nemlig et gulv med et hav af fordele. Læs med her og find ud af, hvorfor et epoxy gulv er det rette valg for dig.

Epoxy gulv er modstandsdygtigt

Epoxy gulv er generelt meget modstandsdygtige over for diverse ydre påvirkninger. Det er faktisk derfor, at epoxy anbefales til blandt andet værksteder og garager. En epoxybelægning kan nemlig ikke opløses af blandt andet bildæk, og den kan modstå selv tunge belastninger fra læssede køretøjer.

Epoxy gulv er rengøringsvenligt

Mange gulvtyper giver flere problemer med rengøringen. Det kan være revner, sprækker eller pletter, hvor man skal helt ned på knæ for at få skidt ud af revnerne og skrubbe pletterne af. Det samme er dog ikke tilfældet med et epoxy gulv. Et epoxy gulv er nemlig det mest rengøringsvenlige gulv. Gulvet kan nemlig spules, mobbes og endda behandles med maskiner ved et stort rengøringsareal – helt uden at det går ud over gulvets kvalitet. Det betyder, at både almindelige rengøring og grundrengøring bliver en meget let opgave at løse.

Epoxy gulve har en skridsikker overflade

Udover at epoxy gulve er modstandsdygtige, så kan de også laves med en skridsikker overflade. Det er således et aldeles sikkert gulv til både private hjem og erhverv – specielt er det ideelt for blandt andet garager og værksteder, hvor der går mange mekanikere rundt hver eneste dag. Gulvet er derudover også behageligt at gå rundt på, hvilket betyder, at det faktisk er lavet til at blive brugt af mennesker.

Epoxy gulve holder længe

Hvis du leder efter en gulvtype, der holder længe, så er et epoxy gulv det rigtige valg. Modstandsdygtigheden er i top, og det er holdbarheden også. Den høje modstandsdygtighed og rengøringsvenligheden betyder, at du med et epoxy gulv får et gulv, der holder i mange år uden at blive slidt og grimt.

Vil du gerne vide mere om epoxy gulve? Læs mere her: https://epoxygaragegulv.dk/.

Share.

Comments are closed.