Derfor skal du overveje et genvex anlæg

0

Indhold på side:

I løbet af de sidste år er det blevet utroligt populært at installere et genvex anlæg i boligen. 

 

Kender du de mange fordele ved at installere et varmegenvindingsanlæg? Du opnår hurtigt et sundt indeklima, hvor frisk luft konstant cirkuleres gennem et avanceret rørsystem, som sikrer dig et indemiljø, der er behageligt at befinde sig i.

 

Netop derfor er et genvex anlæg et oplagt valg, hvis du ønsker at sikre optimale luftforhold både i den private bolig og på kontoret.

Hvad er et genvex anlæg?

Et genvex anlæg er et stykke avanceret teknik, der er specialdesignet til at skabe en stabil ventilation i boligen. Har du hørt om et varmegenvindingsanlæg? Et genvex anlæg bruges til varmegenvinding. Det betyder, at anlægget genvinder den varme, som allerede sendes rundt i dit hjem. Gennem en varmeudveksling mellem den opvarmede luft fra boligen og den friske luft udefra, opstår en overførsel af varme, når de to luftstrømme passerer hinanden.

 

Et genvex anlæg er helt grundlæggende et ventilationssystem, der gennem et rørsystem sikrer, at frisk luft kontinuerligt cirkuleres i hjemmet. Det sikrer, at der hele tiden sker en optimal udluftning, så du får et sundt indeklima og samtidig et lavere energiforbrug.

Forebyg fugt og skimmelsvamp med et genvex anlæg

Fugt, støv og svampe er tre faktorer, som volder mange danske husejere problemer. Er du plaget af gener? Med et genvex anlæg kan du nedbringe risikoen for, at fugt, husstøvmider, skimmelsvamp og hussvamp bliver ubudne gæster, du skal tage kampen op imod. Det betyder bedre sundhed for dig – men det betyder også, at salgsværdien af din bolig stiger. 

 

Den konstante udluftning i dit hjem, som et genvex anlæg leverer, sørger for, at skadelige stoffer og svampe ikke får gode vækstbetingelser. På den måde kan du forebygge angreb, når du installerer et ventilationssystem.

 

Vil du have et godt indemiljø? Der er mange fordele ved at vælge et genvex anlæg.

Med et genvex anlæg får du:

  • Mulighed for at spare penge på varmeregningen
  • Mindsket risiko for at fugt og svamp spreder sig i boligen
  • Frisk luft uden skadelige partikler, støv og pollen
  • Konstant udluftning af boligen

Der er mange fordele ved et ventilationssystem

Husker du den daglige udluftning? I en travl hverdag er det ikke altid, at eksperternes råd om 30 minutters daglig udluftning bliver fulgt til punkt og prikke. Derfor ophober dårlig luft sig hurtigt, og det kan skabe en ubalance i hjemmet med mange følgevirkninger. 

 

Øget træthed, hovedpine og generel utilpashed er nogle af de symptomer, der advarer om, at indeklimaet ikke er optimalt.

Share.

Comments are closed.