Derfor skal du have klinker i hele huset

0

Ifølge de fleste hører klinker hjemme på badeværelset, i bryggerset og måske i køkkenet. Klinker i hele huset er derimod en mere omdiskuteret sag. Der er dog mange fordele ved at have klinker i hele huset.

 

Nemmere bliver det ikke

At lægge klinker i hele huset er en rigtig nem løsning. Klinker er utrolig nemme at holde rene, i modsætning til f.eks. trægulv eller gulvtæpper. Ofte vil man på lyse trægulve kunne se skidtet med det samme. Mørke klinker skjuler støv og små mængder skidt bedre.

 

Hvis man har et stort køkken-alrum, der er sammenhængende med stuen, kan det hurtigt blive en mærkelig løsning at lægge trægulv i stuen og klinker i køkkenet. Man kan lave et trin eller en karm, men det kan også være til gene for mange og passer ikke ind i moderne hjem.

 

Hvis man vælger at lægge klinker i hele hjemmet, undgår man netop behovet for karme og trin på gulvet. Det giver et mere strømlinet look, da gulvet forsætter igennem hele huset.

 

For de familier der har hund, er klinker en rigtig fin løsning. Med en hund vil trægulve hurtigt blive risede og grimme, hvilket man undgår helt med klinker.

 

Hvis man tænker, at det bliver koldt og upersonligt med klinker, er der rig mulighed for at bruge tæpper i indretning f.eks. på værelser og i stuen. Det giver også en stor fleksibilitet, da man hurtigt kan ændre indretningens look med et nyt tæppe.

 

Find en erfaren murer til dit klinkeprojekt

Når du skal lægge klinker, er det vigtigt at vælge en dygtig murer, der har stor erfaring indenfor arbejdet med klinker. Brorson Byg i Møldrup, nær Viborg har 38 års erfaring med murerfaget og kan også udføre tømreropgaver.

 

Brorson Byg udfører alt fra ombygning til nybygning, samt småopgaver som f.eks. badeværelsesarbejde, klinker, nyt tag, vinduer og døre.

 

Share.

Leave A Reply