Derfor hitter epoxygulvet

0

For mange boligejere er der et fælles punkt på ønskelisten, som er det samme: de kunne nemlig godt tænke sig et epoxygulv. Men hvad er det der gør at epoxygulvet er blevet så populært, at det fylder meget i boligbladene og står højt på ønskelisterne hos de private husejere. For at få svar på dette, har vi henvendt os til https://epoxy-design.dk/, hvor de er eksperter i epoxygulve og andre hårde gulvtyper.

Kombinationen af styrke og æstetik

Når man taler om et epoxy gulv, er det umulig at komme uden om gulvets store råstyrke. Gulvet blandes af 2 komponenter, og når det er hærdet, er det utrolig stærkt. Faktisk er det så stærkt, at det ikke kun er i private husstande at gulvet er populært, da det også bruges til erhverv og i industrien.

Det private hjem har naturligvis mere fokus på designet, og heller ikke her skuffer gulvet. Det kan nemlig udarbejdes med flotte overgange, effekter og meget mere. Desuden findes gulvet i rigtig mange nuancer, som gør det let at få det til at passe med det øvrige rum. Man kan derfor få et både blødere eller mere hårdt look, afhængigt af hvilken stil man dyrker og ønsker. Det gør det let at få for eksempel køkkenet til at træde frem eller sine flotte møbler i stuen for den sags skyld.

Dertil kommer det, at gulvet er meget rengøringsvenligt. Som husejer skal du derfor ikke tænke over skånsomme børster eller særligt rengøringsmiddel, men kan blot gå til gulvet, som du ønsker det. Fordi gulvet er støbt som et stykke, har det naturligvis ingen riller. Du undgår dermed irriterende samlinger, hvor skidtet nemt kunne gemme sig og hvor der desuden kunne opstå misfarvninger. Sådanne misfarvninger ville betyde, at gulvet ikke ville se så flot ud, som da du fik det. Men det problem undgår du, fordi du slet ikke har disse samlinger at koncentrere dig om.

Opsummeret får man med andre ord et gulv, som er flot, rengøringsvenligt og har en høj slidstyrke.

Du kan læse mere om epoxygulvet på denne side, hvor du også kan indhente et tilbud på selve gulvet og håndværksarbejdet. Fordi det som tidligere nævnt er et gulv som blandes af 2 komponenter, anbefaler vi at fagfolk lægger gulvet, så du får det bedste resultat.

Share.

Comments are closed.