Den perfekte flagstangs løsning

0

Flagstangen er ofte noget af det der kan stå længst ved et hus. I nogle tilfælde vil den flagstang flaget bliver hejst på til din 10-års fødselsdag, være den samme dine forældre kan flage på til din 40 års fødselsdag. Det kræver selvfølgelig at man køber en i ordentlig kvalitet, så det er noget der er værd at give lidt ekstra for, så kvaliteten er i top. J.O. Flagstænger giver dig mulighed, for at få en topkvalitet flagstang, til en fantastisk pris. De tilbyder flagstang inkl. opsætning til en skarp og meget konkurrencedygtig pris. Ud over at den bliver monteret, så får du også alt du skal bruge med i prisen. Der medfølger et Dannebrogsflag, vimpel, flagline, flagknop, lineholder og så får du endda det hele leveret på din adresse.

Flagstangen er en traditionel del af haven, for de fleste. Den er for mange en central del af det at vise at man fejrer noget eller sørger nogen. De fleste har hjulpet deres forældre eller bedsteforældre med at hejse flaget på et tidspunkt. Det er en lille del af livet, men det er en hyggelig del af det. Med den holdbarhed de har, er der ingen grund til at gå på kompromis.

En flagstang for fremtiden

Den flagstang J.O. Flagstang tilbyder i deres pakkeløsning er en lavet af glasfiber. Den er produceret i Danmark af Dano Mast, der er den eneste danske producent af glasfiber flagstænger. Den helt store fordel ved glasfiberflagstænger er at de ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, i modsætning til traditionelle træflagstænger. Helt præcist er den produceret af glasfiberarmeret polyester, der gør at den er solid og kan stå mange år i din have, uden at der forekommer brud eller revner.

Flagstangen er smudsafvisende, så behovet for rengøring er minimalt. Dog gør det inkluderede vippebeslag at du ikke skal igang med en stige eller noget for at rengøre den. Du kan bare vippe den ned og så tage en klud over den. Det gør også at linen er utrolig nem at udskifte, hvis det er nødvendigt.

Det bliver ikke nemmere. Flagstangen bliver leveret og opsat, så den er helt klar til brug når montørerne kører. Det eneste du selv skal gøre er at markere hvor flagstangen skal placeres.

Share.

Comments are closed.