Den gode housewarming-gave

0

Er dine venner flyttet i nyt hus, skal du med sikkerhed på besøg for at se deres nye, fine sted an. Det betyder desuden, at du hellere må komme med en gave til parret. Det kan være utrolig svært at skulle udvælge en housewarming-gave, der falder i sine venners smag. Selvom man kender dem nok så godt, er det ikke altid det samme som at kende deres indretningsstil.

Hvis du har brug for tips til, hvordan du finder en gave, din venner kan benytte i deres nye hjem, kan du læse med her for idéer til den gode housewarming-gave!

Vælg ud fra farver

Kender du parret godt nok til at vide, hvilke farver der hver især begejstrer dem? Så er du allerede rigtig godt på vej til at ramme plet med en gave. Du kan nemlig sagtens vælge et praktisk objekt, og gøre det personligt, ved at vælge ud fra farve.

Hvad med at give dem nye knager til entréen? Gaven i sig selv lyder ikke spektakulær, men du kan vælge knager ud fra farve eller form, som står godt til parret. Du kan læs mere her om diverse knagetilbud, og finde akkurat dem, der vil falde i god jord hos dine venner.

Lad gaven købe sig selv

Er du helt idéfattig, kan du faktisk lade dit værtspar afsløre, hvad de godt kunne tænke sig i gave. Ring til dem, inden du aflægger visit og spørg ind til livet i det nye hus. Det kræver ikke andet end at spørge, om de stadig mangler ting til hjemmet! Når din ven i røret har afsløret, hvad de går og mangler, kan du fluks tage ud og købe ind til deres gave.

Du kan endda være heldig, at de slet ikke erindrer at have fortalt dig, hvad de stod og manglede. Det vil bestemt bringe ekstra point i vennebogen!

Share.

Leave A Reply