Citater der passer i fælles rammer

0

Når du skaber dit et hjem sammen med andre, ved du sikkert, at det handler om at finde kompromiser og elske det, der er til fælles. Det er sjældent, at du kommer til at bo med en, der er en tro kopi af dig selv. Det kan være, du finder en, der minder meget om dig selv, men det ændrer ikke på, at det handler om at huske, hvorfor I er sammen, og hvorfor I nyder hinandens selskab. Det er nemlig en udfordring ved at bo sammen. Du skaber dig en hverdag med et andet menneske, og en hverdag er selvsagt hverdagsagtigt, og der kan godt være tider, hvor du har brug for at huske på, hvad din sambo betyder for dig. Den bedste måde at blive mindet om det er gennem slående citater, der på en eller anden måde indfanger jeres forhold. Se mere her.

Store ord i små længder

Når citaterne har evnen til at indfange jeres forhold, er det fordi du læser mellem linjerne. Der er nemlig meget, der bliver sagt i det usagte, og det gør, at citater hurtigt kan få stor betydning for dig og din sambo, selvom I er forskellige. Det kan være, at I altid har hinandens ryg og formår at være stærkere sammen, end I er, når I er adskilt. Ved at sætte citat på det, bliver det på en eller anden måde mere officielt, at I er sådan for hinanden. Det har også den afledte effekt, at når det er synligt i hjemmet, kommer I til at blive mindet om jeres betydning for hinanden i hverdagen. Jeres styrke sammen kan nemlig godt falde i baggrunden, når der også skal arbejdes, gøres rent og handles dagligvarer.

Ram citatet ind

Det virker måske simpelt at tage et citat og hænge det op i hjemmet, og det er det på sin vis også. Men det behøver ikke altid være kompliceret, før det er godt. En pæn ramme omkring citatet får det til at stå rigtig pænt, og så kan det passe ind i stort set alle hjem. Det er også tit et dejligt afbræk fra plakater med motiver, fordi det er noget helt andet. Du vil også opleve, at dine gæster stopper op og læser citatet, fordi vi mennesker naturligt bliver draget af citater. Du kan eventuelt eksperimentere med, om det indrammede citat skal stå på bordet eller hænge på væggen.

Share.

Comments are closed.