Brug af en købermægler og få din drømmebolig

0

Boligkøb er et kæmpe skridt, uanset om det er dit første eller femte boligkøb. Når man køber bolig, investerer man ikke blot en masse energi i at lede efter det perfekte hus eller lejlighed. Men man kommer også til at skulle investere rigtig mange penge på sit nye hjem. Med andre ord er der mange følelser og penge på spil ved et boligkøb, og oven i det skal man også afsætte temmelig meget tid til de forhandlinger og møder, man skal deltage i for at sikre, at man får sit drømmehus til en god pris.

Det er ikke altid nemt at finde hoved og hale i, hvad man skal være opmærksom på. Alt kan være fryd og gammen, og udsigten til endelig at få drømmehuset kan få en til at svæve, indtil man finder ud af, at man måske har overset fejl ved boligen eller faldgruber i de juridiske dokumenter. Alt dette kan man undgå med hjælp fra en købermægler, som er for en boligkøber, hvad en ejendomsmægler er for en boligsælger.

 

Købermægleren arbejder for, du får den bedste aftale

En uvildig købermægler er en rådgiver, som udelukkende varetager dine interesser som boligkøber. Mægleren vil bistå dig undervejs i købsprocessen og sørge for, at du får tænkt dine muligheder grundigt igennem, før du tager en beslutning. At mægleren er uvildig betyder, at han eller hun handler og rådgiver dig uafhængigt af en tredje part som for eksempel et ejendomsmæglerfirma eller en kreditvirksomhed. Det betyder, at du er garanteret rådgivning, som kun tager udgangspunkt i dig og dine behov.

 

Købermægleren assisterer dig i købsprocessen fra a til z

En købermægler rådgiver dig undervejs i hele købsprocessen og i alle mulige henseender. For eksempel kan du i fællesskab med købermægleren vurdere, hvilken bolig vil være mest egnet til dig og dine fremtidsdrømme. Her kan købermægleren udpege områder, som du måske ikke har tænkt over, så træffer den bedste beslutning.

Derudover kan købermægleren forhandle på dine vegne. Derved slipper du for at skulle have kontakt til mange forskellige interessenter, som taler et fagsprog, som kan være svært at forstå. Forhandlingsdelen gælder ikke kun i forhold til ejendomsmægler men også ved indhentning af tilbud fra banker. Er der mulighed for at forhandle tilbuddet længere ned, for eksempel i forhold til gebyrer, vil købermægleren også tage sig af dette.

 

Står du over for et boligkøb, og er du blevet lun på idéen om en købermægler, kan du kigge nærmere på køberrådgivningsvirksomheden Bomae. Bomae tilbyder køberrådgivning, hvoraf købermægling er en del af ydelsen. Bomae tilbyder en fuld pakke, hvor du kan få assistance under hele købet. Det er dog også muligt at købe enkeltydelser, hvis du ikke har behov for den fulde løsning. Bomae har hovedsæde i København men har også stor erfaring med at yde rådgivning over hele Sjælland, hvorfor de har et yderst indgående kendskab til boligmarkedet i Hovedstadsområdet og resten af Sjælland. Find din næste købermægler her.

Share.

Leave A Reply