Boligafdelingen – sådan fornyer du dit hjem i 2018

0

Vi er netop trådt ind i et nyt år – et spændende et af slagsen, hvis man følger lidt med på boligmarkedet, samt hvad der ellers rører sig omkring inventar til hjemmet. Januar og februar måned er nemlig nogle af de måneder på året, hvor der sker mest blandt de mange møbelforhandlere landet over, hvilket gør at det er netop nu du skal handle, hvis du enten mangler det sidste nye skrig, eller ønsker at spare nogle kroner på sidste års kollektion.

Grunden til at netop starten på et nyt år er der hvor du skal ud at investere er nemlig, at de mange nye kollektioner fra de store producenter lander rundt omkring i butikkerne – det betyder med andre ord, at du kan spare en masse penge på de tidligere kollektioner, da forhandlerne har brug for at frigøre noget lagerværdi, hvilket vil tvinge prisen på disse varer ned. Så hvis du har haft kig på en ny sofa i 2017, så kan det være at du lige skal genoverveje denne beslutning og tjekke den opdaterede pris fra 2018 – der kan nemlig være penge at spare ved at købe møbler nu!

Moden er omskiftelig – det samme er vi som mennesker

Der kan være stor forskel på os som forbrugere. Nogle har altid brug for de sidste nye varer, da de matcher moden markant bedre end sidste års kollektion, hvilket selvfølgelig giver sig selv. Trods en meget omskiftelig mode, så skifter vi dog sjældent ud i vores møblement i hjemmet, hvilket gør at du ligeså godt kan købe en model fra sidste års kollektion, da du med garanti vil have dette møbel længere tid end indtil der måtte komme nye produkter.

Hvis du dog gerne vil have de nye varer, så er der også rig mulighed for at shoppe disse allerede nu. Du skal nemlig være opmærksom på, at der kan være en stor efterspørgsel, hvilket ofte betyder at der vil være en mindre krig omkring de populære produkter, så derfor skal du være hurtigt ude hvis du har set noget i reklamerne. Du skal du ikke forvente at du kan gafle de nye produkter til januar udsalgs priser ligesom man kan forvente ved tøj. Tøj er nemlig endnu mere omskifteligt, hvilket betyder, at den flotte skjorte du har kigget på som netop er landet i November formegentlig allerede er på vej ud af sortimentet endnu, så netop her kan man godt forvente nogle gode Januar priser.

Men husk at vær hurtigt ude hvis du ønsker gode priser på møblementet til boligen. Men omvendt også hvis du er ude efter sidste års kollektion – der kommer nemlig ikke mere hjem på lager!

Share.

Leave A Reply