Beskyt din bolig og mindsk risikoen for indbrud

0

Det er i ferieperioderne og særligt i julemåneden, at der er højrisiko for indbrud. Man kan derfor ligeså godt komme indbrudstyvene i forkøbet, og gøre hvad man kan for at undgå indbrud. Der findes mange måder, hvorpå du kan beskytte boligen, og hvis du er i tvivl om, hvilken der bedst beskytter netop din bolig, kan du søge råd hos din lokale låsesmed. Hvis du bor i Aarhus og omegn, det være sig både Odder, Beder, Malling og Skanderborg, kan Odder Låseservice give dig råd og vejledning til beskyttelse af dit hjem. Det er også låsesmeden, der står for installationen af dét sikkerhedssystem, du ønsker skal beskytte din bolig.

 

De forskellige sikkerhedssystemer til boligen

De mange forskellige typer af sikkerhedssystemer til boligen kan alle hjælpe dig med at holde indbrudstyvene og ubudne gæster ude af dit hjem. Med adgangskontrol kan du for eksempel holde øje med, hvem der kommer og går, og du kan selv tilføje og udelukke, hvem der skal være brugere af systemet, og hvis det bliver nødvendigt, kan du også bruge systemet til selv at spærre en nøgle. Man kan også selv ændre på adgangsforholdene ved adgangskontrollen, således at man selv har kontrol over brugen af systemet. Derudover kan man få fat i et alarmsystem, som også findes i forskellige udgaver, og det kan desuden anbefales at benytte en magnetlås, der er nem at anvende sammen med både alarmsystemet eller adgangskontrollen. Magnetlåse er svære at bryde op, og derfor er det sværere for indbrudstyve at komme ind i boligen. Mulighederne for at sikre hjemmet er altså mange, men det kan være fornuftigt også at dobbeltsikre sine værdigenstande.

 

Sådan dobbeltsikrer du dine værdigenstande

Det er altid en god idé at dobbeltsikre dine værdigenstande, således at risikoen for at miste disse er minimal. Der findes forskellige typer af værdi- og pengeskabe, man kan benytte til netop dét formål, således at du selv kan vælge både størrelsen og typen af lås. De forskellige typer af lås til værdi- og pengeskabene findes både som kodelås, mekanisk lås, en personlig kode, nøglelås eller hængelås. Hængelåsen findes også i flere forskellige udgaver, og du kan selv vælge, hvor kraftig hængelåsen skal være, så du sikrer dig, at den ikke brydes op. Dem kan du læse om her.

Share.

Leave A Reply