Bedst i Test: Disse blendere skal du kigge efter

0

Indhold på side:

En blender kan være nyttig i så mange sammenhænge, og står du lige nu og er på udkig efter en ny, eller skal du ud og anskaffe dig din første blender, så er du kommet det rette sted. Vi kigger nemlig på 2017’s svar på de bedste blendere, der lige nu findes på markedet.

Kenwood kMix BLX50 – lille, men god til prisen

Vi starter med at kigge på blenderen fra Kenwood, model kMix BLX50, der er den heldige vinder af BT.no’s pris ”bedst til prisen”. Den findes til prisen 849 kr. på blandt andre Wupti.com og KitchenOne.
Kenwood kMix BLX50 er en blender til dig, der lige har brug for at få hakket de kogte grøntsager eller mixet en god smoothie. På trods af den lille, kompakte størrelse på 1,6 liter, har den en rigtig god evne til at tilberede dip, supper og knuse is. Den er lydsvag og har en ekstra kraftig motor på 800 watt.

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 – lavt støjniveau og brugervenlig

Prisen på denne Kitchenaid blender ligger i prislejet 1.699 kr. – 1.999 kr. og kan for nogen godt virke til en peberet pris, men faktisk rummer denne blender overraskende egenskaber. Den er fortræffelig til at knuse is med og lider ikke af overbelastning, som mange andre blendere kan døje med, hvis motoren ikke er kraftig nok. Motoren på denne sag er på 550 watt og er blevet vurderet til værende en klar vinder, ifølge Politiken, ud fra parametrene støjniveau og brugervenlighed. Forhandlere af Kitchenaid Artisan 5KSB5553 er blandt andre Coop, Skousen og Whiteaway.

Magimix Le Blender / 11610 – anbefalelsesværdig!

Denne sag er blevet kåret som bedst i test hos både Råd & Rön og Tænk.dk. Magimix Le Blender / 11610 ligger mellem en pris på 1.214 kr. og 1.399 kr. og kan findes på blandt andre KitchenOne og Coop.
Udover at Magimix er blevet vurderet til værende bedste køkkenudstyr på markedet, lever den også op til den titel med den kraftige motor på 1200 watt, der gør det nemt at tilberede diverse retter uden problemer. Den er særdeles kvalitetsrig med god ydeevne, velegnet til både venstre- og højrehåndede. Med en glaskande på 1,8 liter er der plads til at få hakket, knust og blendet store positioner mad.

Gode tips og tricks til husholdningen

Er du typen, der kan lide at læse om gode tips og tricks til boligen, haven eller måske vide lidt mere om privatøkonomi, er Boliglaan.com et genialt site til dig, der vil finde tips og guides om forskellige husholdnings- og finansielle emner. En forbrugerside, der helt klart kan anbefales at kigge ind forbi.

Share.

Leave A Reply