Baby forberedelser og en ny hverdag

0

Som nybagte forældre har I sikkert forberedt jer en hel del, på ankomsten af den lille ny det sidste år. Det har helt sikkert været et begivenhedsrigt år, men fødselsforberedelser, scanninger og jordemoderbesøg og helt sikkert meget mere. Og foruden disse praktiske ting, har I helt sikkert også været i de diverse butikker for, at købe det nødvendige udstyr for, at være helt klar til at byde den lille ny velkommen. 

Det mest nødvendige udstyr til den lille ny 

Det er en kæmpe jungle, for jer som  nybagte forældre, at finde hoved eller hale i, hvad der er et must have i forhold til det udstyr I skal anskaffe jer, inden den lille ny kommer. Men der er heldigvis flere steder på nettet, hvor I kan søge inspiration og input til, hvad der er med til at gøre jeres nye hverdag lettere. Følg evt. linket her, og se mere omkring babyudstyr så er I ikke helt på bar bund. I vil desuden få nogle bud på udstyr i forbindelse med amning, der er uundværligt i den kommende tid med en lille ny, her i artiklen. 

Amning og dens fordele 

Ja det er bedst at amme den lille ny, men hvis dette ikke kan lade sig gøre, er der heldigvis også hjælp at hente. Men hvorfor er det at amning er så godt for mor og barn? Den er blandt andet med til at livmoderen trækker sig sammen, og efterfødsels blødningerne stopper derfor også hurtigere. Det tager tid at få amningen op at køre, og der vil til at begynde med være ubehag. Hvis der er problemer med at få amningen op at køre, kan dette skyldes en forkert ammestilling eller sutteteknik. For den lille ny, giver brystmælken også mang fordele. Babyer der udelukkende har fået brystmælk det første halve år, kan bedre modstå sygdom, da den gennem brystmælken får en masse gode næringsstoffer fra moderen. 

Hvordan opnås den gode ammestilling

Sørg for at både mor og barn er i en god stilling, om det er siddende eller liggende. Her er ammepuder rigtig gode til at hjælpe med at give den sidste support, sådan at både mor og barn sidder eller ligger godt. Ved at begge har en god stilling, bliver amningen mere afslappende og uden at hverken mor eller barn bliver stresset. Amningen skal være rolig, hvor mor og barn kan  knytte stærkere bånd.

Share.

Leave A Reply