7 tips til dig, som skal i gang med nybyggeri

0

Har du planer om at bygge nyt, så du kan få lige netop den type bolig, du går og drømmer om med din foretrukne beliggenhed? Vi har samlet syv praktiske tips til dig, som skal i gang med nybyggeri

nybyggeri

  1. Skab din drømmebolig

Når du skal i gang med at bygge et nyt hus, er mulighederne mange, og du kan skabe lige den bolig, du drømmer om. Derfor bør du først og fremmest starte med at finde ud af, hvad dine og din families ønsker er til jeres kommende bolig. Her skal du både tænke over, hvad der er vigtigt i forhold til beliggenheden, selve huset og omgivelserne udenfor. Skal det være tæt på indkøbsmuligheder, skoler, jobbet eller lignende? Hvor mange værelser, har din familie brug for? Skal der være en stor græsplæne eller en hyggelig gårdhave? Det er blot noget af det, du skal overveje, inden din drømmebolig kan blive til virkelighed.

  1. Vælg det rette byggefirma

Det er naturligvis også vigtigt, at du allierer dig med det helt rette firma, som kan hjælpe dig med dit nybyggerprojekt. Noget af det, du skal lægge vægt på, er erfaring og personlig service, så du er sikret en god løsning, der bliver tilpasset dine behov og ønsker. Hos tømrerfirmaet Kurt Kirkegaard A/S er du garanteret en løsning af høj kvalitet, når det gælder nybyggeri. Kurt Kirkegaard A/S har være i branchen i mange år og kan derfor sikre dig den bedste løsning inden for nybyggeri, der lever op til dine behov om en drømmebolig for din familie.

  1. Læg en langsigtet plan

Når du skal i gang med at bygge nyt, er det naturligvis en god idé at tænke langsigtet. Med en langsigtet plan for dit nybyggeri undgår du at skulle i gang med en tilbygning senere, fordi der lige pludselig ikke er plads nok. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på din families behov i mange år frem, når byggeprojektet skal i gang. Overvej også, om det er et hus, du gerne vil bo i resten af livet, så du også fokuserer på dine behov, når du når pensionsalderen.

  1. Fokusér på miljøet

Det er også altid en fornuftig idé at tænke miljøhensyn ind i dit byggeprojekt. Det gavner selvsagt miljøet, men også dig og din økonomi. Med miljøet i fokus er du blandt andet sikret et godt indeklima og i det lange løb, sparer du rigtig mange udgifter til opvarmning af dit hus. Det kan eksempelvis være i form af installation af isolerende vinduer og lokalisolering af elektriske installationer.

  1. Lav et budget

Når du skal bygge et nyt hus, er det ikke kun vigtigt, at du har styr på økonomien til selve byggeprojektet. Det er mindst lige så vigtigt at tænke på den samlede økonomi og dermed, hvor meget det kommer til at koste dig at bo i huset. Få hjælp til at lave et budget, hvor udgifter til vand, varme, lys og vedligeholdelse er regnet med. På den måde sikrer du, at du kan blive boende i din drømmebolig.

  1. Klarlæg dine behov for opvarmning

Det er også vigtigt at klarlægge sine behov for opvarmning, inden byggeriet går i gang. Det er antallet af personer og arealet i dit nye hjem, der skal opvarmes, som bestemmer den mængde af varme, du har brug for. Det er altid bedre at planlægge lidt ekstra, end du regner med. På den måde kan du være sikker på, at alle i din familie kan nyde godt af varmt vand, når de vil tage sig et bad.

  1. Husk garantien

Du bør altid gå efter et firma med Byg Garanti. Hvis der skulle opstå uventede problemer undervejs med nybyggeriet, er det vigtigt at være dækket af en garantiordning. På den måde kan du føle dig tryg gennem hele projektet og være sikker på, at din nye bolig er i erfarne hænder. Tømrerfirmaet Kurt Kirkegaard A/S er et af de byggefirmaer, som er medlem af Byg Garanti. Det betyder, at firmaet er godkendt af Dansk Byggeri, og du er sikker på dækning, hvis der skulle opstå problemer.

Følg disse syv gode råd, når du skal i gang med nybyggeri, så du kommer godt i mål med dit projekt om en drømmebolig.

Share.

Leave A Reply