5 tips til sjove haveaktiviteter til en polterabend

0

Indhold på side:

Haven kan bruges til mange ting, og selvom der er mange, der kun bruger den, når solen er fremme, og den kan lune ens krop op, og andre sukker højlydt over den, når det er ved at være tid til at fjerne ukrudt, så har den også et andet godt formål.

Den er nemlig yderst ideel til sociale sammenkomster, som eventuelt kan komme til at støje og svine en smule, og så er den også helt perfekt, når der er behov for, at man folder sig lidt mere ud, end hvad der er muligt inde i stuen fyldt med skrøbelige vaser og lystestager.

Få masser af inspiration

Er det noget, som du kender til? Så kan det være, at du lige nu står over for en havefest som for eksempel en polterabend, hvorfor du er på udkig efter nogle sjove aktiviteter, du kan fylde ind i løbet af dagen. Og er det tilfældet, er du havnet det rette sted. Herunder får du nemlig 5 tips til sjove haveaktiviteter til en polterabend.

Start op med den gode stemning

For det første er der ikke noget, der kan få en god fest i gang som en god omgang beer bowling. Her deles de deltagende ind i to hold, og så handler det om med en bold at vælte hinandens tomme ølflasker – lige som ved rigtig bowling. Når det lykkes at vælte en flaske, skal det andet hold drikke ud, og på den måde er dette spil den helt perfekte feststarter, som sætter en god stemning.

Slap af før det er tid til maden

Hernæst kan der være behov for lidt mere ro på maven især, og derfor kan det være, at I skal forsøge jer frem med diverse kastespil. Det være sig for eksempel stigegolf.

Dette er et spil, der oprindeligt er til børn, men efterhånden er det blevet til et festspil blandt voksne, som gerne vil have en let og uforpligtende leg, som der også kan inkorporeres egne regler i.

Tænd op i grillen og find pølserne frem

Når spillene er ved at være udtømte, kan det være, at maverne er begyndt at rumle, og derfor er det på tide at tænde op i grillen. Og det er også en aktivitet, der er helt ideel til en have. Her vil røgen nemlig ikke være til gene for nogle, og alle elsker en god grillpølse, som har fået en let røget smag.

Ryk de indendørs aktiviteter udenfor

Efter maden er det igen tid til et godt spil. Og hvad er så mere ideelt end at blive siddende ved bordet og finde kortene frem. Når vejret er godt, og stemningen er god, er det nemlig særdeles hyggeligt at rykke nogle af de normale indendørs aktiviteter uden for.

Slut af med bålrøg

Sidst men ikke mindst skal I slutte af på en god måde. Så tænd op i bålet eller bålfadet og få stegt nogle skumfiduser, mens I drikker ud. Med en sådan afslutning på havefesten er I klar til at tage festen videre eventuelt i byen.

Share.

Comments are closed.