4 tips til indretning af en lille lejlighed

0

Indhold på side:

Det kræver meget, at indrette en lille lejlighed godt, da der er ikke er meget plads og derfor kan det godt være svært, at få plads til det hele, samtidig med at der holdes en flot stil i lejligheden. Men det kan sagtens lade sig gøre at indrette en lille lejlighed godt, vi har samlet et par tips til hvordan du kan gøre her.

Vælg den rigtige farve maling

Første gode råd til at indrette din lejlighed godt, er at sørge for at vælge den rigtige farve maling på væggene. Malingen har nemlig stor betydning for hvor stort et rum føles.

Hvis du har et lille rum, der er malet i mørke farver, vil det oftest føles mindre, da de mørke farver gør at rummet virker indelukket. Det er derfor altid bedst at male små rum i lyse farver, da det gør at rummet kan komme til at føles større end det egentlig er. Det kan derfor altid betale sig at male rum i lysere farver, da det kan gøre en væsentlig forskel for rummet.

Hvis du bor til leje, skal du dog altid være sikker på, at det er i orden med din udlejer at du maler lejligheden. Du kan tjekke, om der står noget i din lejekontrakt og ellers kan du altid spørge din udlejer. Hvis du vil vide mere om lejekontrakter, kan du læse mere her.

 

Gør din lejlighed personlig

Når du er i gang med at indrette din lejlighed, gælder det om at indrette det så personligt som muligt. Når du har indrettet din lejlighed personligt, bliver det meget nemmere for dig at føle dig hjemme i lejligheden.

Du kan gøre meget for at indrettet din bolig personligt. Først og fremmest kan dekoration gøre meget. Når du putter dekoration op bliver din bolig mere personligt, da du sætter personlige ting op. Det vigtigste, når du skal vælge dekoration er, at du finder noget som du godt kan lide, og som passer til din stil.

Hvis du mangler lidt flot dekoration til din lejlighed, kan du fx kigge hos Nordal, der blandt andet har lamper og andet spændende boliginteriør.

 

Udnyt al opbevaringsplads

Råd nummer 3, til at indrette din lejlighed godt er at udnytte al din opbevaringsplads. Det gælder om at udnytte alle de skabe og skuffer du har, så alle ting ikke står fremme, da det kan gøre, at det virker rodet.

Hvis der står mange ting rundt omkring, som ikke har noget sted at være, kan det godt komme til at føles mere indelukket, og det er derfor en god idé at udnytte al din opbevaringsplads.

Når du er ude at kigge efter nye møbler kan du derfor med fordel tænke over at finde nogle møbler, der har god opbevaringsplads. Du kan fx finde mange senge, der har skuffer under, så du får lidt ekstra plads der.

 

Indret dit soveværelse godt

Det sidste råd handler om at indrette dit soveværelse godt, da soveværelset er et af de vigtigste rum i boligen. Det er her du lader op og samler energi til næste dag.

Det er vigtigt, at du har de bedste rammer for at sove godt. Det er fx godt at have et par mørklægningsgardiner, så du har mulighed for at sove, selvom det er lyst udenfor. Samtidig er en lampe der ikke lyser alt for kraftigt god til at have om aftenen. Hvis du kun har en lampe, der lyser kraftigt, risikerer du nemlig, at den holder dig vågen om aftenen, når du på vej i seng, og du derfor vil få sværere ved at galde i søvn.

Share.

Leave A Reply