4 Tips til at holde bryllup hjemme i haven

0

Det bliver mere og mere populært at holde bryllupsfesten hjemme i haven og ja endda blive viet i haven. Der er mange fordele mens også ulemper ved at holde et bryllup i haven eller i hjemmet. Her er blot nogle af de ting du skal have styr på inden den store dag.

 

Lej telte – Det værste der kan ske er at det regner, hvis i har telte og der er lagt gulv i disse telte så kan det ikke gå helt galt. Vi ved hvor hurtigt vejret kan skifte i danmark, det ene øjeblik kan det være sol og det næste øjeblik kan det vælte ned med regn, så vær på den sikre side og anskaf nogle gode telte og gerne nogle med opklodset gulv, så man ikke render rundt i mudder.

 

Sørg for catering og servering – Noget af det vigtigste til festen og også det der tager det meste af budgettet er mad, øl, vand, vin og selvfølgelig bryllupskagen. Du kan enten få en kok til at stå hjemme i køkkenet, eller du kan få et catering firma til at komme ud med maden. Derudover skal du sørge for at have nogle til at servere. Det kan være du kender nogle som kan gøre det billigt, ellers kan også på nettet finde folk til at servere hvis du vil have det mere professionelt.

 

Bed vejrguderne om godt vejr – Det meste ved et bryllup kan du planlægge ned til mindste detalje, men noget du ikke kan kontrollere er vejret og når det skal holdes i haven så er det bare vigtigt at denne dag byder på sol. Så bed til vejrguderne om godt vejr og en god fest.

 

Husk at sende jeres ønskeliste i god tid – For jeres gæster er det vigtigt at de har en ønskeseddel så de ved hvad de skal give jer. Brug godt med tid på at lave den og tænk grundigt over hvad i virkelig mangler i hjemmet. Savner du inspiration, så se denne liste med gaver til ham her.

 

Share.

Leave A Reply