4 gaveideer til konfirmanden

0

Indhold på side:

Kender du en der snart skal konfirmeres, men er du i tvivl om, hvad du skal give? Så læs med her, hvor vi kommer med 4 bud på gaver der vil gøre enhver konfirmand glad på den store dag.

 

Armbåndsur

Et armbåndsur er den perfekte gave. Det er et gave, konfirmanden kan bruge i mange år fremover. Derudover kan den gives til både piger eller drenge. Hvis du giver et armbåndsur i gave, er du sikker på at konfirmanden får et minde fra dagen, som de kan værdsætte i lang tid.

 

Segboard

Hvis konfirmanden er til det mere sjove og udfordrende, er et segboard en rigtig sjov gave. Et segboard er kort sagt en plade med to hjul, der kan holde balancen ved hjælp af gyroskoper. Du styrer det ved at læne dig frem, tilbage og fra side til side. Det er en rigtig sjov gave, hvis konfirmanden er til sjov og spas.

 

Noget med gravering

At blive konfirmeret er en helt særlig dag. Derfor er en gave med navn og dato og et rigtigt godt minde om dagen. Du kan få alverdens ting, hvor der kan laves en gravering i. Til piger er smykker eller skrin oplagte, mens det til drenge kunne være en lommelærke eller en Zippo-lighter.

 

Dansk design

I Danmark har vi en stolt designtradition, derfor et stykke klassisk dansk design være oplagt. Det kunne fx være en et af Kaj Bojesens trædyr eller en spareelefant fra Georg Jensen. Det er også en gave der bliver bedre over tid og som kan gemmes hele livet.

 

Share.

Comments are closed.